Zmije izujedale narkomana koji je ronio ispod mosta Drvenija tražeći paketić droge

Večeras je u Sarajevu alkoholičar V.F. iz Miljacke spasio narkomana Dž.R. koji je skoro cijelu noć ronio ispod mosta Drvenija, a kojeg su kako saznaje Sarajevo365.com zmije izujedale do neprepoznatljivosti, dok je provodio vrijeme u vodi tražeći makar jedan paketić droge.

 

 

Ovaj od ranije dobro poznati narkoman, se prema izjavi alkoholičara koju je dao dok su mu ispumpavali stomak od pića, odlučio da roni po mrklom mraku ispod mosta Drvenija ne bi li slučajno našao barem jedan paketić bilo kakve droge u rijeci, jer ga je jedan stari prijatelj iz školskih dana uvjerio da ljudi tu često bacaju paketiće kad bježe od policije, što se kako otkriva Sarajevo365.com ispostavilo kobnim za ovog nesretnog 22-godišnjeg mladića koji je igrom slučaja, dok je ronio rukom neoprezno naletio na leglo zmija koje su ga izujedale toliko da ga ni rođena sestra nije mogla prepoznati na KCUS-u.

 

 

Radnici gradske čistoće su koristeći se specijalnim alatom pobili sve zmije iz ovog legla, a Dž.R. se nakon primljene terapije i manjeg hirurškog zahvata za sada uspješno oporavlja.

 

 

NAPOMENA: Tekst je satiričnog karaktera

Izvor: Sarajevo365.com 

Zmije izujedale narkomana koji je ronio ispod mosta Drvenija tražeći paketić droge

| Sarajevo, Satirika, Slider, Vijesti |
About The Author
-