ZANIMLJIV IZVJEŠTAJ LJEKARA U CRNOJ GORI…

Izvještaj liječnika iz Bara i prepisana terapija jednoj pacijentici izazvali su pažnju javnosti nakon što se fotografija dijagnoze pojavila na društvenim mrežama.

 

 

Nesvakidašnja terapija koju je jedan liječnik u bolnici u Baru prepisao djevojčici koja je povrijedila ruku izazvala je pozornost na društvenim mrežama. Naime, liječnik specijalist je u uredno napisanom izvještaju četverogodišnjoj djevojčici, koja je primljena zbog ozljede ruke, prepisao sladoled.

 

U anamnezi se navodi da je djevojčica priklještila palac desne šake na vrata, dok u kliničkom nalazu stoji da ima manji otok.

 

Kao terapija, u izvještaju liječnika, stoji “sladoled i kontrola po potrebi”.

“Dijete povrijedilo ruku.Danas joj je ruka skroz otecena.Napisao dr terapija SLADOLED.
Turisti su upitnju. I naravno naplatili uredno pregled posto su strani drzavljani”

 

Fotografija je objavljena na Facebook stranici Podgorički vremeplov, au komentarima se mogu pročitati pohvale za doktorov gesta kojim je vjerojatno htio oraspoloži dijete.

 

“Ovo je jako simpatičan gesta doktora obzirom da je dijete u pitanju. Priklješten palac, urađen rendgen, nije slomljen, nema terapije. Ovo je jako lijepa dosjetka da malo oraspoloži dijete koje taj palac vjerojatno boli. Kako jedva čekate na nekoga, bilo koga , izbacite te frustracije svakodnevne, to je strašno. Svaka čast doktoru na pristupu … “, piše u jednom komentaru.

 

(Izvor: nedeljnik.rs)

ZANIMLJIV IZVJEŠTAJ LJEKARA U CRNOJ GORI…

| Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-