Zaljubila se sa 18 godina i roditelji joj htjeli uništiti ljubav: Viki Miljković poslije 25 godina progovorila o teškim momentima iz braka

Pjevačica Viki Miljković je sa svojim suprugom Draganom Taškovićom prije par dana proslavila 11 godina braka, a oni se stalno raznim djelima trude kako bi pokazali koliko oni znače jedno drugom. Povodom toga je Viki sama morala dati komentar i reći kako se ona osjeća u svome braku.

 

 

Mislim da Raške i ja opstajemo zbog toga što smo dosta drugačiji nego ostali ljudi koji se nalaze u našem okruženju.

 

Mi se maksimalno posvetimo jedno drugom i pomažem, te podržavamo jedno drugo bez obzira na sve.

 

Dijelimo sve u životu, a ono što je najbitnije u svemu je da mi ne živimo tim estradnim životom. Za nas se može reći da smo samo obične dvije normalne osobe. Stojima jako na zemlji i uživamo u nekim manjim stvarima u životu, te romantičnim gestovima i poklonima koji nikako nisu skupi nego samo značajni, govori Viki.

 

U svim tim godinama braka nije sve bilo ni tako bajno i oni su našli na razne prepreke baš kao i svaki bračni par.

 

Mnogo toga je bilo na početku njihove veze kada su im veliki problem predstavljali njihovi roditelji koji su pronalazili svaki mogući način da bi ih rastavili, a taj period u životu Viki je bio sigurno najteži, te je prošlo kroz mnogo toga što je napravilo tužnom.

 

– Odrasla sam u porodici koja je bila veoma stroga, a koja nikako nije imala u planu da ja nastavim svoju ljubavnu vezu sa Tašketom.

 

Mi smo tada bili mladi i on je imao 22 godine, dok je meni bilo samo 18 godina, te smo mi ipak odlučili da je prava stvar da se borimo za našu ljubav.

 

Ja moram priznati da taj raskol nije trajao toliko dugo, a pored toga što smo bili mladi, morali smo se boriti. Kroz neko vrijeme je sve išlo na bolje i svi ti nesporazumi i loši odnosi između naših porodica su se izgladili, rekla je Viki iskreno.

Izvor: kreacije.info

Zaljubila se sa 18 godina i roditelji joj htjeli uništiti ljubav: Viki Miljković poslije 25 godina progovorila o teškim momentima iz braka

| Magazin, Slider |
About The Author
-