UPLATILI SU ODMOR IZ SNOVA, TO ŠTO IH JE DOČEKALO UMJESTO OVOG BAZENA OSTAVILO JE SVE U NEVJERICI

Prilikom reklamiranja smještaja veoma je važno imati i dobrog fotografa. Jer šta drugo zaključiti nakon što je priča Engleskinje Jenny Kershaw postala pravi hit na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografiju iz jednog vijetnamskog hotela u kojem je odsjela.

 

 

Jenny je, naime, preko “Bookinga” rezervisala smještaj u Vijetnamu sa prekrasnim pogledom i još ljepšim bazenom na vrhu hotela. Međutim, kada je stigla u hotel i otišla na bazen koji joj je oduzeo dah, imala je šta da vidi.

 

Nije uopšte riječ o bazenu već o đakuziju koji se nalazi u staklenoj prostoriji pa iz određenog ugla ima pogled na grad. Nakon što je fotografiju objavila na Twitteru, sakupila je više od 150.000 lajkova i 70.000 komentara.

 

Ovo je takva neugodna situacija za Booking.com, napisao je jedan tviteraš.

 

-Svaka čast fotografu, bio je komentar drugog.

 

 

-Nešto slično Tinderu, glasio je komentar tviteraša koji je uporedio ove dvije aplikacije kao mjesta gdje vidite jedno, ali vas obično očekuje nešto drugo.

 

Nakon što se objava proširila internetom, oglasio se i Booking.com koji je uputio izvinjenje Engleskinji. Nakon njene objave, hotel je promijenio podatke, pa su napisali kako imaju besplatan đakuzi.

Izvor: Hayat.ba

UPLATILI SU ODMOR IZ SNOVA, TO ŠTO IH JE DOČEKALO UMJESTO OVOG BAZENA OSTAVILO JE SVE U NEVJERICI

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-