U Zenici se objesio zatvorenik kojeg je žena ostavila preko sms-a na TV Vogošća

U Zenici se jučer u kasnim večernjim satima objesio zatvorenik L.Č. iz Sarajeva koji je ležao zbog dilanja droge, a kojeg je kako saznaje Sarajevo365.com žena ostavila preko sms poruke koja je objavljena na TV Vogošća.

 

 

28-godišnji L.Č. je kao i uvijek namjeravao da pogleda koju će mu pjesmu preko TV Vogošća, žena naručiti da je presluša i pročita pozdrave od najmilijih pa da se vrati svojim redovnim aktivnostima, ali ga je umjesto pjesme dočekala samo sms poruka koja je se pojavila u dnu ekrana u kojoj je kako otkriva Sarajevo365.com pisalo: “Lutko moja pošto si tako nesposoban da pobjegneš iz zatvora, prodala sam onih 500 grama koje si zaštekao i odlazim sa Sandžaklijom u Švicarsku da radim bilo šta samo da ne provodim više ovdje tolike dane čekajući tebe.”

 

 

Njegov najbolji prijatelj iz zatvora, tvrdi da niko nije očekivao da će se L.Č. odlučiti na ovaj očajnički potez, jer je za sedam dana trebala da mu istekne kazna zatvora i da bude slobodan, ali on o tome najvjerovatnije nije obavjestio svoju ženu, koju je navodno želio da iznenadi svojim dolaskom kući.

 

 

NAPOMENA: Tekst je satiričnog karaktera

Izvor: Sarajevo365.com

U Zenici se objesio zatvorenik kojeg je žena ostavila preko sms-a na TV Vogošća

| Satirika, Slider |
About The Author
-