TUGA JACA OD METKA NAKON PREKIDA SA HARISOM

Iako ovo nije prvi put da se piše o Harisovim prevarama, sada je Rada svojim očima mogla da vidi da je vara. Vjerujete mi da je nikada nisam vidio

 

 

tako slomljenu – priča izvor blizak pjevačici

 

Pjevačica Rada Manojlović je zbog navodne prevare prije nekoliko dana navodno stavila tačku na vezu sa kolegom Harisom Berkovićem, a kako bi je

 

sklonila od svega, njena rođena sestra odvela ju je u Hrvatsku na more.Kako otkriva izvor blizak pjevačici, Rada zbog izdaje, navodno danima nije jela

 

i nije prestajala da plače, zbog čega je njena sestra Marija uzela stvar u svoje ruke i gotovo na silu je odvela na more.

 

– Iako ovo nije prvi put da se piše o Harisovim prevarama, sada je Rada svojim očima mogla da vidi da je vara.

 

Vjerujete mi da je nikada nisam vidio tako slomljenu. Iako smo je savjetovali da ne razgovara sa djevojkom koja je kontaktirala s njom i poslala joj fotografije i prepisku, nije nas poslušala. Ona je prepoznalaHarisa na slikama i tu je bio kraj. Povratila bi sve što bi pojela i plakala je nekoliko dana bez prestanka. Tada je Marija odlučila da uzme stvar u svoje ruke i odvede je iz Srbije –priča izvor i dodaje da Rada najprije nije željela da otputuje.

– Iako u početku nije željela da ide, uspjeli smo da je ubijedimo da posluša Mariju. Zaista je bilo strašno gledati je takvu i za nju bi bilo kobno da je ostala u Beogradu.

 

Njena porodica nije željela da dozvoli Harisu da, kao i svaki put do sada, moli Radu za oproštaj i govori da su mu „smjestili“.

 

Nijedan član Radine porodice ga odavno ne voli i uradit će sve da spriječe pomirenje. Njoj veoma znači što joj porodica nije okrenula leđa sada kada je dokazano da su imali pravo za sve što su rekli o Harisu.

 

Rada će da iskoristi desetak dana odmora i nadamo se da će se vratiti jača – kaže izvor blizak pjevačici. (cazin.net)

Izvor: Cazin.net

TUGA JACA OD METKA NAKON PREKIDA SA HARISOM

| Magazin, Slider |
About The Author
-