Trumpova kćerka Ivanka sa Bosancem prevarila muža u Dubrovniku

Tokom svog boravka u Hrvatskoj, kćerka milijardera i republikanskog kandidata za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trumpa, Ivanka Trump, prevarila je svog muža Jareda Kushnera, u Dubrovniku sa Bosancem, otkriva Sarajevo365.com

 

Mirsad Šaćirbegović proveo je jednu noć sa Ivankom Trump u hotelu “Komodor” dok je njen muž Kushner imao poslovnu večeru sa nekoliko uglednih hrvatskih biznismena među kojima je bio i vlasnik trgovačkog lanca “Konzum” i mnogi drugi.

“Očito je da je vaš zemljak, mladi i zaista lijep Bosanac iskoristio tu priliku na najbolji mogući način, ali vam više od toga zaista ne smijem reći” kazala je za Sarajevo365.com uposlenica spomenutog hotela koja je bila na smijeni tu noć.

Mladi Šaćirbegović je odbio da nam odgovori na pitanje otkud on u istoj sobi i istom hotelu s kćerkom Donalda Trumpa, ali je potvrdio da je iz Sarajeva i da se njih dvoje znaju od ranije, jer su se upoznali jednom prilikom putem interneta.

Prema njegovim navodima, Ivankin muž Jared je vrlo brzo počeo da sumnja da se nešto dešava, pa je bračni par odmah otišao na Hvar.

Ostaje pitanje, ako ova romansa zaživi u pravom smislu te riječi, kako će reagovati Donald Trump koji tokom svoje predizborne kampanje najavljuje zabranu ulaska muslimanima u SAD.

NAPOMENA: Test je satiričnog karaktera

 

Izvor: Sarajevo365.com

Trumpova kćerka Ivanka sa Bosancem prevarila muža u Dubrovniku

| Bosna i Hercegovina, Satirika, Slider, Vijesti |
About The Author
-