TRENER SVIH TRENERA: To su degenerici što arlauču i psuju Bosnu a žive u njoj

Veoma sam sretan da je moj učenik mene nadmašio, rekao je trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević nakon što je reprezentacija Hrvatske osvojila srebro na Svjetskom prvenstvu.

 

 

“Ništa ljepše nema i veoma sam sretan da je moj učenik mene nadmašio i slušao sam o tome kako je profesor uvijek sretan kad ga đak nadmaši, mene je nadmašio i razveselio cijeli hrvatski puk, ne samo u domovini, nego i izvan nje. Nema Hrvata koji se nije osjećao izuzetno sretnim i nadasve ponosnim”, rekao je Ćiro, nazvavši Dalića čestitim čovjekom.

 

“Ovaj rezultat je vratio Hrvatima dostojanstvo, afirmirao malu zemlju. Mi imamo atomske igrače, a to je ono što šport publicira i ono što nam je šport omogućio, da manifestiramo svoju klasu i da ostvarimo ono što ja priželjkujem da bi se moglo dogoditi, da postanemo svjetski prvaci!”, rekao je legendarni Ćiro.

 

Također, legendarni trener je prokomentarisao činjenicu da je uspjeh Hrvatske proslavljen u pojedinim dijelovima Bosne i Hercegovine na poprilično neprimjeren način.

 

“Te degenerike što arlauču i psuju Bosnu a žive u njoj ja nabijem na k****”, jasan je bio nekadašnji igrač FK Sarajevo, inače rođeni Travničanin.

Izvor: Sport.ba

TRENER SVIH TRENERA: To su degenerici što arlauču i psuju Bosnu a žive u njoj

| Slider, Sport |
About The Author
-