Treba znati u slučaju opasnosti: Prozor auta možete razbiti sa samo jednim prstom (Video) avatar      Kreacije

Ova stvar će svakome dobro doći jer biste trebali ovo znati pošto nikada ne možete predviditi kada ćete se naći u opasnosti. Trebate znati kako da se izvučete iz teške situacije i na koji način da se spasite.

 

 

Često se dešava da neko ostane zarobljen u autu, a vi možete da izbavite nekoga ili sebe tako što ćete razbiti prozor sa jednim prstom, što se svakome čini nemoguće.

 

To vam se sigurno čini da je nemoguće izvesti, ali vjerujte da pored toga što se čini nevjerovatnim da je to istina. Prozor auta se može tako lako razbiti da ćete tada koristiti samo jedan prst. Sigurno se sada pitate kako je to uopšte moguće, ali uvjeriti ćete i sami u to kada budete gledali u videu.

 

Nikada ne možete znati da li ćete se naći u situaciji kada morate veoma brzo reagovati i pomoći nekome ko je ostao u autu. U slučaju toga, onda je rijetkost da ćete imati neki alat kako bi razbili prozor, ali kada pogledate ovaj video, onda ćete shvatiti da vam ništa drugo ne treba osim prsta.

 

Sve više se dešavaju saobraćajne nesreće i često se dese takve situacije. Ovaj trik će biti svakome koristan ukoliko se nekada nađe u sličnom problemu, a vi možete pomoći nekome samo tako što ćete znati šta treba uraditi u tome slučaju, a taj čovjek će vam biti zahvalan do neba ako mu pomognete.

 

Ovako nešto se odnosi samo onda kada se nađete u ozbiljnoj situaciji koja je baš hitna, a zbog toga vam preporučujemo nekoliko stvari. Kao prvo, trebate imati odgovarajuću zaštitu kao što su to rukavice. Sada ćemo vam predstaviti kako je to jedan vatrogasac objasnio u videu kojeg je dobro pogledati.

 

Pogledajte video:

 


Izvor: Kreacije.info

Treba znati u slučaju opasnosti: Prozor auta možete razbiti sa samo jednim prstom (Video) avatar Kreacije

| FOTO/VIDEO, Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-