TEŽAK ŽIVOT MASSIMA SAVIĆA: OSTAO BEZ OCA, POMAGAO LOPOVIMA I …

Massimo Savić već decenijama važi za jednog od omiljenih pjevača širom regiona.Poznat po specifičnom nastupu i sjajnoj muzici ovaj pjevač se izdvojio u moru drugih. Njegova životna priča je posebna, a prošao je razne faze. Čini se da je najteže bilo u samom periodu odrastanja kada ga je kao malog napustio otac. Sergio je otišao, napustio njegovu majku i njega kada je saznao da boluje od leukemije.

 

 

– Izgleda da se njemu, ali i drugima, psiha promijenila kad su saznali dijagnozu leukemije. Meni je jasno da se on htio samo negdje privatno skloniti i ispratiti svoju bolest. Nikada nisam krivio oca, ni zbog čega – rekao je pjevač koji je od treće godine rastao bez njega.

 

Sa majkom se seli u Italiju i tu odrasta uglavnom okružen ženama. U kasnijem periodu Masimo je, kako i sam kaže, bio sklon svemu i svačemu. Pomagao lopovima i koristio dr*ge, prenosi Avaz.

 

– Držao sam stražu pri pokušaju krađe. Srećom po mene taj predmet je došao u ruke socijalnog radnika po imenu Branimir koji je u meni prepoznao zbunjenog mladog čovjeka i usmjerio me na pravi put – iskreno je priznao Masimo i dalje zahvalan tom čoveku, piše Blic.

 

– Kada ste mladi imate potrebu isprobavati svoje granice. Tražite se i ta potraga može završiti ovako ili onako. Imao sam sreću da je u moj život ušla Eni, potom je tu došla i moja kćer Mirna.

 

– Ljubav, kao i spoznaja o tome što je porodica i što sve treba kako bi ista opstala, bili su moj motiv da negativnu fazu ostavim iza sebe – , prisjetio se Masimo perioda kada je drogi rekao ‘zbogom’.

 

Od tada je umjetnik birao samo jedan put. Onaj protkan muzikom i karijerom koja zaslužuje svaku pohvalu.

Izvor: Hayat.ba

TEŽAK ŽIVOT MASSIMA SAVIĆA: OSTAO BEZ OCA, POMAGAO LOPOVIMA I …

| Magazin, Slider |
About The Author
-