TAČNIJI OD HOROSKOPA, OTKRIVA DUŠU

Naš mozak tokom dana sakuplja različite informacije, a za većinu njih i ne znamo da su duboko u našoj podsvijesti.

 

 

Kako bismo otkrili ono što je u neistraženom dijelu, potrebno je da potražimo odgovor u našoj intuiciji i instiktu koji nas sami po sebi teraju da uradimo nešto bez puno razmišljanja.

 

Ovaj brzi test na kome su slike poludragog kamenja iz prirode, može vam pomoći da saznate nešto više o sebi. Boje i energija kamenja funkcionišu po principu magneta, tako da je dovoljno da samo pogledate sliku i odaberete onu koja vas najviše privlači.

 

137617-kamenje-ls

 

1. Malahit – Horoskop : Škorpija, Jarac

Malahit je prekrasan zeleni kamen koji se vezuje za horoskopski znak Škorpije i Jarca. Osobe koje su izabrale ovaj kamen kao najprivlačniji spremne su na velike promjene u bližoj ili daljoj budućnosti. One su romantičnog duha i vrlo su povezane s osobom s kojom odluče da provedu život. S obzirom da morate biti spremni na promene, dobro razmislite o životnim odlukama koje vam se u posljednje vrijeme motaju po glavi i koje planirate da ostvarite.

 

2. Sunčev kamen – Horoskop: Lav, Strijelac, Rak

Osobe koje su odabrale ovaj kamen su bistrog duha i vrlo vesele prirode. Bezgranično ste pozitivni i u svemu uvijek pokušavate da nađete pozitivnu osobinu. Upravo takva osobina u životu će vam biti i više nego korisna. Vaša energija je snažna što osećaju svi oko vas. Ali, pripazite da vašu pozitivu negativne osobe ne iskoriste u svoju korist, a protiv vas.

 

3. Opalit – Horoskop: Vaga, Vodolija, Ribe

Opalit je kamen vječnosti i mira. Njega će odabrati oni koji žude za vlastitim mirom, daleko od ludnice koju nam servira užurbani način života. Osoba ste koja ceni svoj mir i slobodno vreme. Upravo zbog toga trebalo bi da razmislite o tome šta vas ispunjava i maksimalno iskoristite vrijeme koje imate samo za sebe.

 

4. Opsidijan mahagoni – Horoskop: Vaga, Škorpija, Jarac

Obsidian ili opsidijan mahagoni razvija oštroumnost, koncentraciju i logično razmišljanje. Ako ste odabrali ovaj kamen to znači da žudite za promjenama, ali onim koje će vas udaljiti od loših navika i monotonije u koju ste polako utonuli. Isto tako, ovaj kamen vam može biti podsjetnik da budete zahvalni na onome što imate i da se ne upoređujete s drugima.

 

5. Haulajt – Horoskop: Ovan, Blizanci, Vaga

Ovaj kamen uravnotežava psihu i smiruje temperament. Ako ste izabrali peti kamen znači da ste u potrazi za nekim važnim odgovorima. Nervozni ste, stresne situacije na vas djeluju umarajuće i zato je važno da pronađete dobar filter. Ovaj kamen ističe kreativnost, koju ne smijete zanemarivati.

 

6. Dalmatinski jaspis – Horoskop: Ovan, Djevica, Vaga

Jaspis dalmatinac djeluje umirujuće pa nam pomaže da shvatimo sami sebe. Ovaj kamen privući će vesele i pozitivne osobe. Uvijek ste u potrazi za stvarima koje će vas razveseliti i oduševiti. Upravo zbog toga, s vremena na vreme napravite kratki izlet što će vam razbistriti glavu i napuniti vas pozitivnom energijom.

Izvor: stil.kurir.rs

TAČNIJI OD HOROSKOPA, OTKRIVA DUŠU

| FOTO, Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-