‘SVOJIM OČIMA SAM GA GLEDALA DOK TO RADI’: Bivša Trumpova savjetnica o njemu

Bivša savjetnica američkog predsjednika Donalda Trampa, Omarosa Manigo, tvrdi da je videla Trampa kako jede papir nakon sastanka sa advokatom Majklom Koenom.

 

 

Ona u svojoj novoj knjizi tvrdi da je Tramp pojeo jedan od povjerljivih dokumenata.

 

“Vidjela sam ga da je stavio papir u usta. S obzirom na to da je Tramp bakteriofob, bila sam šokirana kada sam vidjela da žvaće i guta papir. Mora da je u pitanju bilo nešto veoma, veoma poverljivo”, navodi Manigoova u svojoj knjizi “Van kontrole” (engl. “Unhinged”), koja će biti dostupna u prodaji 14. avgusta.

 

Pored toga, ona u svojoj novoj knjizi tvrdi da postoje snimci na kojima se američki predsjednik Donald Tramp izražava rasistički, kao i da se na brojnim događajima bez svoje supruge ponašao kao “pušten sa lanca”.

 

Ovo je samo dio optužbi na račun američkog predsjednika koje će se pojaviti u novoj knjizi.

 

“Nisam htjela da vjerujem. Odbacivala sam tuđe priče o njemu zato što ga nisu poznavali kao ja. Ja sam morala da sopstvenim očima posvjedočim rasizmu i kada sam to čula, mnogo puta, više nisam mogla da demantujem”, piše bivša Trumpova savjetnica u svojoj knjizi.

 

Ona, bez dokaza, tvrdi da postoje snimci predsjednika Trumpa kako u više navrata izgovara riječ “crnčuga” tokom snimanja rijaliti programa “Šegrt” (The Apprentice).

 

Takođe, iznijela je tvrdnje da je predsjednik pokušao da “kupi njenu tišinu” time što joj je ponudio poziciju u izbornom štabu 2020. godine sa platom od 15.000 dolara mjesečno.

 

Ona, međutim, navodi da je morala da potpiše sporazum o šutnji, što nije željela da potpiše.

 

Manigoova tvrdi i da je nakon što je odbila poziciju dobila niz prijetećih pisama u kojima je upozoravaju da o Trumpu mora da ćuti.


Izvor: Novi.ba

‘SVOJIM OČIMA SAM GA GLEDALA DOK TO RADI’: Bivša Trumpova savjetnica o njemu

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-