Svekrva je optužila svoju snahu da je neuredna i da ne čisti dovoljno: Njen sin uradio nešto što je začudilo i njegovu ženu pored svih ostalih

Klint Edvars je čvojek koji je muž i otac troje djece.

 

 

On ima svoj ponzati blog gdje i sam govori kako nema pojma zbog čega neke stvari radi.

 

Tako se on ovaj put odlučio oglasiti preko svoga bloga i reći neke stvari koje su mu se desile u životu između žene i njegove mame, a na kraju i njega.

 

Kada je on dobio djecu, onda se on pomirio sa tom činjenicom da njegova kuća više nikada neće biti čista i uredna kao nekada, a s druge strane je ipak njegova majka mislila drugačije.

 

Tako je ona odlučila da kaže svoje mišljenje koje je bilo da njegova žena Mel ne čisti dovoljno u kući.

 

On je u skorije vrijeme imao razgovor sa svojom mamom preko telefona, gdje je rekao svojoj majci da se on nije oženio sa Mel radi toga da bi imao čistu kuću.

 

Dodao je na telefon kako se on oženio sa Mel radi osjećanja koje ima prema njoj i da je ona osoba koja je savršena za njega i zaista sa dobrim srcem.

 

Kada je to njegova majka čula, onda je ona reagovala žustro jer je smatrala da je bitno imati urednu kuću pošto će njeno održavanje spriječiti viruse i bakterije koje mogu zaraziti ukućane. Klint smatra kako je njena briga sasvim opravdana, ali da je to zapravo bila samo navika njegove majke koja ima tu nenormalnu potrebu da drži kuću savršeno čistom.

 

Klint se tada sjetio svoga oca koji isto tako nije toliko brinuo za čistoću.

 

Uvijek to njegovu majku užasno nerviralo zbog čega je morala sve da drži pod kontrolom sama.

Izvor: kreacije.info

Svekrva je optužila svoju snahu da je neuredna i da ne čisti dovoljno: Njen sin uradio nešto što je začudilo i njegovu ženu pored svih ostalih

| Slider, Život i Stil |
About The Author
-