SLAVNA LJEPOTICA KOJU SU SVI OBOŽAVALI SADA JE DOTAKLA DNO ŽIVOTA: Završila u bolnici, tek da vidite kako joj lice izgleda

 

Glumica Heather Locklear poznata po ulozi u kultnim serijama “Dinastija” i “Melrose Place” nedavno je hitno prevezena na psihijatriju jer je prijetila da će sebi oduzeti život.

 

 

Samo sedam dana kasnije uhapsili su je zbog fizičkog napada na policajce zbog porodičnog nasilja.

 

Sljedećeg dana kada je izašla iz bolnice predozirala se tabletama i ponovo završila u bolnici.

 

Prema riječima njenih najbližih glumica se već desetak godina bori s depresijom, tjeskobom i zavisnostima i nekoliko puta je bila na odvikavanju i liječenju, ali ona samo tone sve dublje.

 

Pokušaji samoubistva kombinacijom lijekova za smirenje i alkohola smjenjuju se sa sukobima s policijom, saobraćajnim nesrećama i kaznama za vožnju u pijanom stanju u mračnom začaranom krugu iz kojeg Heather Locklear ne uspijeva da izađe.

 

Nekada miljenica publike sada je dotakla dno.

 

Na vrhuncu karijere Locklear je imala sve: savršenu figuru, dugu plavu kosu, zanosni osmijeh, uloge u najgledanijim serijama.

 

Svjesna da je sve manje tražena, Locklear je pala u duboku depresiju pa je 2008. potražila pomoć u klinici u Arizoni, gdje se liječila terapeutskim kupkama, jahanjem i meditacijama u samoći.

 

glumica

Izvor: Novi.ba

SLAVNA LJEPOTICA KOJU SU SVI OBOŽAVALI SADA JE DOTAKLA DNO ŽIVOTA: Završila u bolnici, tek da vidite kako joj lice izgleda

| FOTO, Magazin, Slider |
About The Author
-