Šešelj brutalno izvrijeđao Kolindu i razbijesnio Hrvatsku

Lider Srpske Radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je gostujući na TV Pink da je u finalu Svjetskog prvenstva u fudbalu navijao za Francusku i kaže da su svi Srbi navijali samo da ne pobijedi Hrvatska od čijeg se “divljanja nije moglo živjeti”.

 

 

Kaže da ga je iznenadilo ponašanje Kolinde Grabar Kitarović i smatra da su srpski pojedinačni igrači bili bolji, ali da im nedostaje nacionalni duh.

 

– U hrvatskoj psihologiji, ovo je pobjeda nad Srbima, jer je njihova nacija izgrađena na mržnji prema Srbima i pravoslavcima. Oni nisu pravi Hrvati, historijski Hrvati – kaže Šešelj i dodaje da Hrvati postoje dokle god postoji njihova antisrpska mržnja.

 

Šešelj ističe da je Kolinda Grabar Kitarović napravila “orgije” od završnice Svjetskog prvenstva i dodaje da je sreća da je Putin pustio kišu, inače bi se desilo ko zna šta na stadionu. Poljupci sudijama i trofeju, kaže, bili su predigra.

 

– Ona je pristojna domaćica ali samo kod svoje kuće. Postoji poremećaj u vezi ovoga opisan u psihologiji – kaže Šešelj.

 

Kada je riječ o Thompsonu i njegovim pjesmama, Šešelj kaže da problem nije u Thompsonu već u masi koja se njime oduševljava. Kaže da im njegove pjesme otvaraju dušu i zapravo, ono o čemu pjeva, u duši je tih Hrvata.

 

Šešelj se osvrnuo i na današnji sastanak Vladimira Putina i Donalda Trumpa, naglašavajući da ne zna o čemu će oni razgovarati:

 

– Volio bih da se izmire i da Trump nađe zajednički jezik sa Kinezima, te da Evropu dotjera u red.

 

Trebalo je odmah da insistira da se plaća četiri posto za NATO, kao što SAD plaća. Dosta su parazitirali – kaže Šešelj, dodajući da sukob sa Kinom može izazvati novu svjetsku ekonomsku krizu.

Izvor: Dijaspora.net

Šešelj brutalno izvrijeđao Kolindu i razbijesnio Hrvatsku

| Slider, Vijesti |
About The Author
-