SANELA JE PATILA ZA SARAJLIJOM, BILA JE U BRAKU SA BOJANOM KOJEM JE RODILA SINA: PAKAO JE NASTAO KADA JE …

Sanela je riješila da sa svima podijeli svoju životnu priču, iako će je mnogi osuditi. Ona je žarko željela dijete, ali sa čovjekom kojeg je istinski voljela. To je i ostvarila, ali ne na način na koi je planirala.

 

 

Ovo je njena ispovijest:

 

– Prije nego što sam se udala bila sam vesela djevojka, uvijek spremna na zezanje i flert. Prije njega sam bila s jednim dečkom, koji se preselio u Sarajevo i tako sam patila za njim mnogo, mnogo. Bojan (moj sadašnji muž) je odmah počeo da oblijeće oko mene poslije tog momka. Kad smo Bojan i ja počeli da se zabavljamo, mnogo me je gušio i željela sam da pobjegnem. Živimo u maloj sredini, to je bilo sramotno, ali ne i rijetko.

 

Pobjegla sam s jednim čovjekom iz drugog sela, divan, predivan. Otišli smo u Beograd, gdje smo izlazili i zezali se. Međutim, onda se pojavio Bojan i krenuo da kukumače da se vratim, da me voli… da sam sve njegovo.

 

Vratila sam se. Vratila sam se jer me je bilo sramota i shvatila sam da s njim mogu da ostarim, a ako pukne bruka, neće me niko htjeti. Tad sam već imala oko 25 godina.

 

Sad je vrijeme drugačije, onda je tako bilo. Nisam imala mnogo svijesti o tome koliko i šta sve mogu. Koliko god da smo imali nezaštićene odnose, jednostavno nisam ostajala trudna! Ja sam bila očajna, on se sklanjao od mene. Na kraju smo postali maltene ko prijatelji.

 

U međuvremenu je počeo rat i u naše selo su došle izbjeglice. Među njima i moja najveća prva ljubav se vratila iz Sarajeva.

 

Taman u tom periodu smo se Bojan i ja vjenčali. Noć pred svadbu spavala sam sa mojom najvećom ljubavi kako me nikad ne bi zaboravio. Kako bi mi oprostio što ga nisam čekala. Nekako smo se mi skapirali i nastavili smo da se viđamo iako sam u braku.

 

I eto… negdje 1995. godine sam ostala trudna. Rodila sam sina. Nikad nisam rekla nikome čiji je! Mislila sam da niko ne zna. A onda je moj sin počeo da raste i sve više liči na moju prvu ljubav, tajnu ljubav. To je shvatila i sestra mog muža i počela je da me ignoriše i da me nipodaštava. Odnosno, ponašala se kao da ne postojim.

 

To me je boljelo, ali sam se maksimalno posvetila djetetu. Sad je on sjajan momak. A moj muž je godinama kopnio. Dobio je razne bolesti koje su ga iznutra jele. I nedavno je saznao da je neplodan. Taj dan neću zaboraviti.

 

Sjedi ispred kuće i šuti. I ja kažem šta je bilo… On kaže da mi je sve oprošteno. Dugo smo plakali… i izmirili se konačno sretni i zadovoljni.

 

A onda je počeo horor! Njegova sestra i familija je krenula da me ignoriše, da ignorišu našeg sina i da se ponašaju ko da nismo rod. Mnogo boli, mnogo…”.

Izvor: Hayat.ba

SANELA JE PATILA ZA SARAJLIJOM, BILA JE U BRAKU SA BOJANOM KOJEM JE RODILA SINA: PAKAO JE NASTAO KADA JE …

| Slider, Život i Stil |
About The Author
-