ROTŠILDOV INSAJDER ŠOKIRAO AMERIKU: Još 2013. upozorio da “Elita” planira krvoproliće epskih razmjera u Americi

“Upravo su mi rekli da je trenutni scenarij cijela ova stvar oko rasističkog rata … da je to plan u ovom trenutku.” – James Kasbolt, zvani Michael Princ, svibanj 2013.

 

Nitko iz reda građana neće ništa dobiti od krvoprolića između crnaca i bijelaca, ali ovdje u 2016. godini, odjednom se nalaze na rubu takvog apokaliptičnog sukoba, piše “wakingtimes”

Tko ima koristi?

U 2013. godini, James Kasbolt, zvani Michael Princ, samozvani insajder obitelji Rothschild, objasnio je Kerry Cassidy iz Project Camelot kako je svjetska politička elita planirala uzrokovati rasistički rat u Americi kao dio zavjere da se unaprijedi agedna depopulacije, da se uništi crna rasa , dodatno destabilizira zemlja, i da se stvore uvjeti neophodni za vojni režim u SAD.

Kasbolt tvrdi da je dio Rothschild loze, neko ko je cijeli svoj život proveo njegovan kao ubojica za najmoćniju svjetsku obitelj, super vojnik, kako on kaže.

Sada služi kaznu u zatvoru, i neki smatraju da je Kasboltov kredibilitet prilično sumnjiv, međutim, u mnogim intervjuima na temu svjetske vladajuće elite, on je iznosio informacije kao da je dobro informiran i šokantno predviđao.

U ovom slučaju, Cassidy ga je pitala, ponovno poslije više od tri godine, što je mislio da globalna elita planira kako bi prošilia svoj imperij kontrole u narednim godinama.

Njegov odgovor izgleda gotovo proročki danas u uvjetima pobune u nekoliko velikih gradova u SAD i pojave kolumne revolucionarnog pokreta Black Lives Matter (BLM) koju financira George Soros.

 

Kasbolt je odgovorio:

“Sada su neprijatelji, oni potiču rasistički rat u Americi. Potiču rasistički rat protiv crnaca i bijelaca jer pokušavaju smanjiti populaciju, pa zato ciljaju crnce u Americi kao prvu skupinu.

To je produžetak onoga što se događa u Africi, gdje oni vrše depopulaciju crnaca u Africi sa konstruiranim AIDS-om i takvim stvarima. Stoga oni sada konstruiraju društvene situacije u Americi, i ta grupa je trenutno meta, znate, crnci u Americi. ”

“Mnogo je rasnih pitanja izneseno u medijima, kao što je Obama govorio” hajde da pričamo o rasi. “U medijima su mnoge stvari fokusirane na rasu, da bi se razmišljanja ljudi usmjerila na to.” – Michael Princ

Programi socijalnog inženjeringa su glavni izvoz globalne elite, kako povijest pokazuje. Kasbolt nastavlja dalje na povezivanje suvremenih događaja s događajima iz šezdesetih godina kada je poznato da se CIA infiltrirala u kontra-kulturne pokrete radeći protiv uspostavljanja ratne strojeve.

“U suštini je to nastavak programa socijalnog inženjeringa iz Haight Ešberija šezdesetih godina u San Franciscu. Znate, Menson obitelj, ubojstva Charlesa Mansona, a on je programiran za to, za socijalni inženjering.

On, Charles Manson, je govorio o Helter Skelter, koji je rasistički rat, apokaliptički rasistički rat u Americi između crnaca i bijelaca, i Beatlesi su to potaknuli, pjesmom Helter Skelter, a onda se to dogodilo, Mensonova ubojstva su trebala biti okidač, i rasistička utrka je trebala početi u Haight Ešberiju, hipi koloniji u San Franciscu.

Oni su često pokušavali, s Četvrtim Reichom koji je bio stacioniran na Zapadnoj obali, pokušali su pokrenuti taj Helter Skelter apokaliptički rasistički rat u Kaliforniji.

Pokušali su to ponovno učiniti s neredima u L.A., i nastavit će pokušavaju sve dok sve kočnice ne popuste između crnaca i bijelaca u Americi, jer … crna rasa je trenutna meta u Americi, Afro-Amerikanci. “- Michael Princ

Pozivajući se na frakcije vladajuće elite kao Četvrtog Reicha, živog nastavka nacističkog pokreta koji je uništio Europu u 1940-im, Kasbold govori o projektiranom rasističkom ratu kao ključnim komponenti u planu da se smanji broj stanovnika na planeti.

“Četvrti Reich će u suštini zadržati socijalni inženjernig u ovim situacijama, znate, kao Helter Skelter ili Mesnson u šezdesetim, neredi u LA, stvari će nastaviti da se dešavaju, jer žele smanjiti populaciju, ali moraju početi s ciljnim skupinama.” – Michael Princ

Tri godine nakon ovog razgovora, kako se upravo ovakav scenarij približava, komentari poput ovih treba poslužiti kao upozorenje da je narod prevaren sudjelovati u svojoj propasti, a kako vodeći mediji izvrću stvarne događaje i rasistički rat predstavljaju u lažnom svjetlu, narod se moraja suprotstaviti podjeli i ostvariti strategiju s popularnom kampanjom jedinstva dok identificiraju i dozivaju prave globalne sile koje se igraju s njima kao s lutkama.

 

Webtribune.rs

ROTŠILDOV INSAJDER ŠOKIRAO AMERIKU: Još 2013. upozorio da “Elita” planira krvoproliće epskih razmjera u Americi

| FOTO/VIDEO, Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-