RONALDOVA VJERENICA PREŠLA PREKO TRNJA DO ZVIJEZDA: KO JE GEORGINA RODRIGUEZ?

Zanosna španjolka Georgina živi san velikog broja djevojaka. Sretna je u ljubavi, ima predivnu porodicu, a vjerenik joj je jedan od najpoželjnijih muškaraca svih vremena!Španska ljepotica koja je upoznala Ronalda na događaju koji su priredili Dolce & Gabbana 2016.godine sada živi život koji mnogi mogu samo da zamišljaju. Odmor na Ibici, vožnja skupocjenih automobila, preskupi nakit i specijalan ugovor koji je obezbjeđuje za cijeli život.

 

 

Georgina Rodrigez je bila prodavačica u ekskluzivnom butiku sa platom nešto preko 300 eura nedjeljno, a sada u svojoj 24. godini uživa u sopstvenom bogatsvu koje iznosi nešto preko pola miliona dolara.

 

Rođena je na sjeveru Španije u malom selu Jače gdje je živjela do tinejdžerskih dana sa ocem, Argentincem Jorgeom i majkom Anom, Španjolkom. Kao dijete željela je da bude balerina, ali roditelji nisu imali dovoljno novca za školovanje, prenosi Express.

 

Kada je shvatila da svoje snove neće moći da ostvari zbog loše finansijske situacije u domu riješila je da se oproba u modnoj industriji kroz maloprodaju. Nakon što je postala punoljetna preselila se u veći grad Huesca koji se nalazi blizu njenog rodnog mjesta.

 

Počela je da radi kao konobarica, ali joj je ubrzo sve dosadilo i grad i posao pa je odlučila da ide dalje. Ubrzo se preselila u San Sebastijan i dobila posao u prodavnici srednje veličine Massimo Dutti.

 

Međutim ni ovo nije zadovoljilo Georginu te je krenula dalje. I sama tvrdi da je shvatila da ipak bez učenja engleskog i usavršavanja neće moći da se probije do svog cilja te je počela sa obukama i edukacijom.

 

2012. godine Georgina dobija posao u Velikoj Britaniji i počinje da radi kao dadilja. Tu je usavršila svoj engleski i skupila dovoljno novca da se vrati u Španiju i nastavi svoj karijerni uspon.

 

Dobivši posao u Gucci-ju uskoro sreće Ronalda i počinje da živi ličnu bajku. Kada se pročulo da je upravo ona Ronaldova djevojka kupci su dolazili u Gucci-jevu radnju nadajući se da će ga sresti tamo.

 

Oni koji je poznaju tvrde da je uvijek bila ambiciozna i da ništa nije moglo da joj stane na put, a kao i Ronaldo potekla je iz siromašne porodice i nije odustala od ostvarenja svojih snova.

 

Ona tvrdi da je jako sretna jer je prvenstveno majka i Ronladovoj djeci koju je dobio sa različitim ženama. Blizanci koji su rođeni prije godinu dana, Eva i Mateo, imaju surogat majku.

 

Ljudi nagađaju ko je majka njegovog prvog djeteta Kristijana Juniora, a on je skoro izjavio da nikada neće otkriti identitet osobe koja mu je rodila sina. Sa Georginom Ronaldo ima kćerku Avu i svi zajedno žive.

 

Ukoliko se ikada razvedu, Georgina će postati jedna od najbogatihih žena na planeti jer joj predbračni ugovor dodjeljuje desetine miliona dolara.

Izvor: Hayat.ba

RONALDOVA VJERENICA PREŠLA PREKO TRNJA DO ZVIJEZDA: KO JE GEORGINA RODRIGUEZ?

| Magazin, Slider |
About The Author
-