Pucao u komšiju jer mu je umjesto “šta ima” rekao “šta je reć”

Sinoć oko 23 sata u Sarajevu je došlo do pucnjave u naselju Alipašino kada je H.Š. ( 1993. ) naišao u haustoru na F.D. ( 1992. ) koji mu je umjesto “šta ima” rekao “šta je reć”, zbog čega je kako saznaje Sarajevo365.com ubrzo uhapšen u svom stanu u kojem živi sa roditeljima.

 

 

Prilikom ispitivanja H.Š. je priznao policiji da ga “šta je reć” toliko nervira da je u stanju ubiti svakog ko mu se tako obrati na ulici, nakon čega je kako otkriva Sarajevo365.com H.Š. određen pritvor do dolaska psihijatra koji treba da ga pregleda. Njegov otac tvrdi da ga je sin tukao kad bi ga pitao “kako si” dok je majka iskoristila priliku da se požali policajcu kako joj nije dao ni da kćerku preko telefona pita “gdje si to” , da bi stvar kulminirala još preksinoć kada im je u posjetu došao njegov dajdža iz Njemačke, kojem je H.Š. slomio rebro, nos, i tri zuba kada ga je odmah s vrata uz osmijeh pitao “jesi mi dobar”.

 

 

Dok se H.Š. nalazi u pritvoru F.D. je stabilnog stanja nakon što mu je metak prošao kroz stopalo desne noge, te će uskoro biti pušten iz bolnice.

 

 

NAPOMENA: Tekst je satiričnog karaktera

Izvor: Sarajevo365.com 

Pucao u komšiju jer mu je umjesto “šta ima” rekao “šta je reć”

| Satirika, Slider |
About The Author
-