PROROČANSTVO BABA VANGE ZA 2017: Obama će biti posljednji predsjednik SAD i neće dopustiti Donaldu Trampu da ga zamijeni

Svijet u 2017. čekaju uspon Antikrista i početak trećeg svjetskog rata, a možda i atentat na predsjednika SAD Donalda Trumpa, tvrde tumači francuskog vidovnjaka Michela de Notre Dama ili Nostradamusa.

 

“Skriveni bijes lažne trube / natjerat Bizant da promijeni svoje zakone. / Iz Egipta će doći čovjek koji želi / da se zakoni povuku, promjene novac i standardi “, samo su neki od stihova vidovnjaka u kojima tumači vide novog šefa Bijele kuće.

Opravdanje su im sličnosti termina “trumpet” (truba) i “Trump” (Trump), pa vjeruju da će predsjednik SAD reagirati na migrantske krizu i dovesti do pucanja eura kao valute. Međutim, dok jedni smatraju da će njegov pokušaj da obrani Izrael dovesti do novog svjetskog rata, drugi tvrde da će planetarni sukob izazvati ubojstvo američkog predsjednika, a da će ga iskoristiti Antikrist, koji će u novoj godini stići do najviših položaja, piše američki Inkvizitr.

Postoje i nešto blaža tumačenja stihova liječnika iz 16. stoljeću, pa Kanađanin Alex Nudelman tvrdi da je vidovnjak najavio da će u 2017. u Ukrajini biti uspostavljen mir, da će Amerika izgubiti status supersile, dok će se Kina uzdići, a dvije Koreje spojiti.

– Nostradamus je najavio takozvane vrele ratove, koji će eskalirati zbog globalnog zagrijavanja i nedostatka prirodnih resursa, posebno vode. Ipak, najveća prijetnja biće teroristički napadi biološkim oružjem – tvrdi Nudelman, ali ne navodi stihove iz kojih je sve to zaključio.

Mnogi svjetski mediji sjetili su se i čuvene bugarske proročice Baba Vange, pa podsjećaju da je ona predvidjela da će Barack Obama biti posljednji predsjednik Amerike. Kako tvrde, to znači da Donald Trump, unatoč pobjedi na izborima, neće preuzeti Bijelu kuću, već će mu se nešto dogoditi prije 20. siječnja.

– Svi će vjerovati u njega, ali on će srušiti zemlju u kojoj će izbiti rat Sjevera i Juga – navodno je rekla Bugarka za Obamu.

Ipak, s obzirom na to da je predvidjela i da će u 2016. Europa doživjeti veliku katastrofu i da će biti pretvorena u pustinju bez ljudi, pitanje je koliko su njena proročanstva precizna.

Barack Obama će biti posljednji predsjednik SAD i neće dopustiti Donald Trump da ga zamijeni, što će dovesti do rata Sjevera i Juga i propasti ove supersile.

(Kurir)

PROROČANSTVO BABA VANGE ZA 2017: Obama će biti posljednji predsjednik SAD i neće dopustiti Donaldu Trampu da ga zamijeni

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-