PREMINUO U SNU LJEPOTICA ZBOG KOJE MUŠKARCI GUBE GLAVU: Pogledajte kako izgleda supruga Davida Astorija, očarat će vas (FOTO)

Nogometni svijet šokirala je vijest o smrti Davida Astorija, kapitena Fiorentine i talijanskog reprezentativca, koji je u 32. godini života preminuo noć prije utakmice protiv Udinesea.

 

 

Njegovo beživotno tijelo pronađeno je u hotelskoj sobi u Udinama, gdje je Fiorentina trebala igrati prvenstvenu utakmicu.

 

astori-fiorentina0403-jpg-688x388-q85-crop-upscale

stori je iza sebe ostavio suprugu Francescu Fioretti te dvogodišnju kćerku Nicole.

 

Francescu je upoznao 2013. godine na zabavi, dok je još igrao u Cagliariju.

 

Tu su zajedno otvorili i trgovinu sladoledom i time se htio baviti nakon profesionalne nogometne karijere.

 

francesca-fioretti-e-davide-astori-thumb660x453

 

Inače, Francesca je bivši model.

 

15201697808629-in-francesca-fioretti

 

davide-astori-francesca-fioretti-astori

 

Od njega su se oprostili mnogi nogometaši, no najemotivnija je poruka koju mu je uputio vratar Juventusa i suigrač iz reprezentacije Gianluigi Buffon.

 

 

– Pozdrav dragi Asto. Rijetko javno iznosim mišljenje o nekoj osobi, zato što sam uvijek dozvoljavao ljepotu i jedinstvenu prirodu empatije, uzajamnog poštovanja i pažnje, sve kako bih izbjegao zloupotrebu onih koji nema pristojnosti da poštuju određene veze – započeo je Buffon pa nastavio: – U tvom slučaju, osjećam da moram napraviti izuzetak, jer imaš mladu suprugu i obitelj koja pati, iznad svega malu djevojčicu, koja zaslužuje znati da je njezin otac u svakom pogledu bio dobar čovjek… istinski dobar čovjek.

 

– Bio si najbolji izraz staromodnog svijeta, onog koji su ljudi napustili, onog sa vrijednostima kakve su altruizam, elegancija, ljubaznost i poštovanje prema drugima.

 

Divim ti se zaista, bio si jedna od najboljih sportaša koje sam susreo. RIP. Tvoj ludi Gigi.

Izvor: Novi.ba

PREMINUO U SNU LJEPOTICA ZBOG KOJE MUŠKARCI GUBE GLAVU: Pogledajte kako izgleda supruga Davida Astorija, očarat će vas (FOTO)

| Slider, Sport |
About The Author
-