PRELIJEPOJ MISICI ODUZELI KRUNU ZBOG LAGANJA O PRIVATNOM ŽIVOTU

Dvadesetrogodišnja Veronika Didusenko prije samo nekoliko dana proglašena je najljepšom ženom u Ukrajni, ali je ubrzo ostala bez osvojene krune.

 

 

Kako pišu svjetski mediji misica Veronika Didusenko nije ispoštovala sva pravila neophodna za takmičenje, a što je najgore ona je pri apliciranju lagala organizatore.

 

Nakon pobjede, prilikom provjere njenih podataka otkriveno je da Ukrajinka ima četvorogodišnjeg sina sa bivšim suprugom. Kako pravila takmičenja brane majkama i udatim ženama da se takmiče, Didusenko je diskvalifikovana.

 

Organizatori izbora za mis su izdali saopštenje u kome su potvrdili da Veronika ne može da zadrži titulu, kao i da neće ići na takmičenje za Mis svijeta koje se u decembru mjesecu održava u Kini. Ukrajinu će predstavljati neka druga djevojka umjesto Didusenkove.

 

Ova vijest mnoge je iznenadila, a osim kritika koje su joj upućene zbog laganja mnogi se pitaju kakve veze ima roditeljstvo i izbor ljepote.

– Prijatelji, nikada nisam bila blogerka, ali sad vas je već preko 10 hiljada koji me pratite. Hvala vam na iskrenoj podršci tokom ovih teških vremena. Divni ste – napisala je nesuđena Mis Ukrajine na svom Instagram profilu.

Inače, osim što je na kratko bila misica, Veronika je radila na svom obrazovanju.

Ona je diplomirala matematiku i osnovala je udruženje Young Einsteins Ukraine u okviru koga pomaže djeci bez roditeljske pomoćim a koja su talentovana za prirodne nauke.

Izvor: Hayat.ba

PRELIJEPOJ MISICI ODUZELI KRUNU ZBOG LAGANJA O PRIVATNOM ŽIVOTU

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-