PREKRŠILI KRALJEVSKA PRAVILA : Princ Harry i Megan su uradili OVO, a nikako nisu smjeli!

Megan Markl je poslije 16 mjeseci konačno postala član britanske kraljevske porodice i na prvom zajedničkom intervjuu i fotografisanju sa princom Harijem, ona je pokazala vjerenički prsten sa kojim ju je on zaprosio.

 

 

Iako se Megan odrekla nekih stvari da bi mogla da postane dio njih, ipak, ovaj par je mnogo drugačiji i netradicionalan, za razliku od ostalih kraljevskih parova.

 

Od početka svoje veze oni su već nekoliko puta prekršili protokol, ali princ Hari je poznat po tome još prije veze sa Megan.

 

Neke od ovih stvari su vam već poznate, ali pročitajte kojih su 6 pravila protokola oni do sada prekršili:

 

Ona je o svojoj ljubavi sa Harijem pričala u velikom časopisu

 

Nešto što je nedozvoljeno članovima kraljevske porodice upravo je ono što je Megan uradila – pojavila se na naslovnoj stranici časopisa Vanity Fair i pričala o svojoj vezi sa Harijem, pre nego što su bili vjereni.

 

Nije baš zabranjeno da se članovi kraljevske porodice pojavljuju na naslovnim stranicama, s obzirom na to da je Kejt Midlton bila na naslovnici britanskog Vouge-a, ali je neprihvatljivo da govore o svom privatnom životu prije nego što ozvaniče svoj odnos.

 

Megan i Hari ne prestaju da se drže za ruke

 

Kao što već znamo iz priče o princu Viljemu i Kejt, držanje za ruke i razmijenjivanje nežnosti u javnosti nešto je što se veoma rijetko dešava u kraljevskoj porodici, ali postoji razlog zašto za Megan i Harija ovo pravilo nije toliko strogo.

 

Ona je već bila udata

 

Megan je već bila u braku i razvedena je od 2013. godine, a iako venčanje članova kraljevske porodice sa nekim ko je razveden nije tabu tema, ipak je neuobičajeno.

 

Ona ne pripada Anglikanskoj crkvi

 

Britanska kraljevska porodica je tolerantna prema svim religijama, ali je pravilo da pripadaju Anglikanskoj crkvi, i prema časopisu „People“, da bi se zadržao red za mjesto nasljednika prestolja, oni ne smiju biti katolici.

 

Međutim, to neće uticati na Megan zahvaljujući promjeni zakona iz 2013. godine. On dozvoljava i onima koji su u redu za nasljedstvo trona da se vjenčaju sa bilo kim, bez obzira na religiju.

 

Ona nosi potpuno dijamantski prsten

 

Iako dijamanti nisu nešto neuobičajeno kada je riječ o vjereničkom prstenu, članovi kraljevske porodice ipak više vole drago kamenje.

 

Prsten princeze Dajane (koji sada pripada Kejt Midlton) napravljen je od safira, isto kao i onaj koji je pripadao majci kraljice Elizabete i onaj koji je pripadao princezi Ani.

 

Ona je glumica i javna ličnost

 

Kao što već svi znamo, ona je najpoznatija po svojoj ulozi u seriji Suits i nije pripadnica britanske plemićke porodice, kao što je to Kejt Midlton. Ona je sasvim obična žena i samim tim krši kraljevska pravila.

Izvor: Novi.ba

PREKRŠILI KRALJEVSKA PRAVILA : Princ Harry i Megan su uradili OVO, a nikako nisu smjeli!

| Magazin, Slider |
About The Author
-