Poznata glumica je iznenadila sve priznanjem da se zabavljala sa ovim PJEVAČEM

Žiža Stojanović je u centru pažnje zbog učešća u “Zadruzi”, a o njenom ljubavnom životu se malo zna. Ona je otkrila da je na kratko bila u šemi sa jednim pjevačem, ali rijetko priča o prvoj ljubavi koja se završila neslavno.

 

 

Ona je, naime, prije pedesetak godina u intervjuu za “Jugopapir” ispričala da se prvi put zaljubila u punoljestvu.

 

– Imala sam osamnaest godina kada sam ga prvi put spazila u ulici gdje sam tada stanovala na Lekinom brdu.

 

Bio je to plavokosi mladić dvadesetih godina, visokog rasta, sa očima boje najvedrijeg neba. Od tada smo se viđali na igrankama, Kalemegdanu, svuda. Kao da sam otpočela drugi život, čarobni, pun snova.

 

Razmišljali smo o budućnosti: da on, romantična priroda i esteta, postane filmski režiser, a ja pozorišna glumica – pričala je Žiža Stojanović.

 

Ona je istakla da je jedne večeri, kao član kulturno-umjetničkog društva “Abrašević”, prvi put igrala “Koštanu” u “Domu Đure Salaja” i tada je čvrsto odlučila da postane glumica što je potpuno promjenilo sve u njenom ljubavnom životu.

 

– Moj život se potpuno izmjenio od te večeri. Sva sam se okrenula pozorišnoj karijeri, dok je moj mladić počeo ozbiljno da misli na naš brak. To me je uplašilo! Morala sam da se nekako odlučim: između njega i pozorišta! Ovo drugo je ipak pobjedilo moju ljubav – i bol zbog toga! – objasnila je glumica.

 

Inače, Žiža koja se trenutno nalazi u “Zadruzi” ispričala je da obožava muziku Predraga Živkoviža Tozovca koji je, kako je sama istakla, njena ljubav iz mladosti.

 

– Tozovac je jedan šmeker. To je bila jedna šema u Beogradu kad sam bila mlada – rekla je Žiža nekima od ukućana.

Izvor: novi.ba

Poznata glumica je iznenadila sve priznanjem da se zabavljala sa ovim PJEVAČEM

| Magazin, Slider |
About The Author
-