POTVRĐENI NALAZI, LJEKARI NISU VJEROVALI: Žena izliječila rak u četvrtom stadijumu evo kako… – VIDEO

Kada je Candice Mary Fox otišla kod svog liječnika, on joj je rekao da ima rak štitnjače, da se on već raširio po njenom tijelu i da joj je ostalo svega 3 godina života.

 

Odbila je da koristi kemoterapiju. Umjesto toga, ona je počela jesti po 3 ananasa na dan. Također je u svoju prehranu ubacila banane, grejp, limun, papaju, jabuke i kivi.

Za šest mjeseci, njen rak je potpuno nestao. Ona sada ima 31 godinu i nema rak.

Ona je otkrila da bromelain iz ananasa, papaje i drugog voća uništava proteinski omotač stanica raka, a da životinjski proteini zapravo samo jačaju taj proteinski omotač.

Njezin rođak Frankie je umro od raka u 13. godini, a njen drug Jamie u 31. godini. Ona smatra da su oni umrli zbog kemoterapije.

 

 

Liječnici su joj rekli da neće uspjeti da se izbori sa ovom opakom bolešću, ali Candice se nije predala i počela je čitati razne članke o liječenju raka. Zatim je otkrila da bromelain iz ananasa, kivija, papaje i drugog voća uništava stanice raka, te je svoju prehranu bazirala samo na tom voću.

Također je prestala koristiti kozmetiku punu kemije i proizvode za čišćenje, prestala je pušiti i trudila se smanjiti stres. Ovo su sve faktori koji hrane rak.

Kada je otišla na kontrolu za šest mjeseci, liječnici su bili šokirani činjenicom da Candice više ne boluje od raka.

Webtribune.rs

POTVRĐENI NALAZI, LJEKARI NISU VJEROVALI: Žena izliječila rak u četvrtom stadijumu evo kako… – VIDEO

| Porodica i zdravlje, Slider, VIDEO, Vijesti |
About The Author
-