POSTOJI JAKO DOBAR RAZLOG: Evo zbog čega Cristiano Ronaldo na tijelu NEMA NIJEDNU TETOVAŽU

Fudbalska zvijezda Real Madrida je prošle godine postala otac četvrti put.

 

 

David Beckham ima više od 40 tetovaža. Postoji prilično dirljiv razlog zašto je sportska mega zvijezda Cristiano Ronaldo odbila da radi tetovaže. Šampion Real Madrida redovno pokazuje svoj izgled, ali nikada nije imao namjeru crtati po vlastitom tijelu.

 

Razlog je jednostavan jer Cristiano (33) redovno donira krv. Fudbaler otvoreno ohrabruje svoje navijače i društvene medije da postanu donatori. Prošlog decembra, pozvao je ljude da se prijave na beton1donor.com da bi dali krv i spasili život. Cristiano je postavio sliku iz bolnice, pokazujući da donira krv. Na Svjetskom danu donatora krvi u junu, on je dijelio istu poruku njegovim 71.3 miliona Twitter pratilaca. “Uzbuđeni … sutra je #WorldBloodDonorDay!, objavio je Cristiano.
Prema NHSovoj organizaciji Give Blood, donatori moraju da čekaju četiri mjeseca od datuma njihovih tetovaža ili pirsinga tijela prije nego što daju krv. Sa redovnim donacijama Cristiana, razumljivo je zašto on nikada ranije nije imao tetovaže.

 

cristiano-ronaldo-gives-blood-z

 

Portugalska sportska legenda je prošle godine postala otac četvrti put. Njegova vjerenica Georgina Rodriquez donijela je prvo dijete Alana Martina u novembru. Ranije te godine, Cristiano je iznenadio svijet kada je svoje novorođene blizance Eve i Mateo predstavio na Instagramu. Fudbaler je dobio svoje blizance preko surogata, koji je ostao anoniman.

 

Cristiano je takođre ponosan otac sa njegovim prvim sinom, njegovim sedmogodišnjem, Cristiano Ronaldo Juniorom, otac i sin dijele vrlo blisku vezu, a mali Cristiano je čak pomogao pred svojim tatinim modnim kampanjama. Prošle godine su pokrenuli kolekciju džinsa, CR7 Junior, koji nudi niz farmerki, košulja, jakni, majica…

Izvor: Novi.ba

POSTOJI JAKO DOBAR RAZLOG: Evo zbog čega Cristiano Ronaldo na tijelu NEMA NIJEDNU TETOVAŽU

| FOTO, Slider, Sport, Zanimljivosti |
About The Author
-