POJAVIO SE NOVI TESLA: Trinaestogodišnji genije izumio uređaj koji pravi besplatnu energiju i košta manje od 15 dolara

Duh Nikole Tesle i dalje živi! Trinaestogodišnji genije je napravio uređaj koji pravi besplatnu energiju i košta manje od 15 dolara.

 

Izgleda da je Nikola Tesla inspirirao mladog Maxa Logana postati izumitelj koji će promijeniti svijet. Zapravo, Max i sam navodi da je čitav život znao da je njegova svrha da učini svijet boljim mjestom, izvještava “ktvn.com”

On je stvarno na dobrom putu pošto je izumio uređaj koji bi zauvijek mogao promijeniti korištenje energije.

On je ovaj izum osmislio u očevoj loziona koju je pretvorio u laboratorij.

Kada se pogleda taj revolucionarni uređaj, ne može se ne uoči sličnost sa čuvenim Teslinim zavojnicom. Zapravo, uređaj radi na istom principu koji je prije stotinu godina opisao “otac struje”. Ono što čini novi uređaj još boljim jeste činjenica da je vrlo jednostavan: on prikuplja elektromagnetsku energiju iz Zemljine atmosfere i pretvara je u struju koja se može koristiti za napajanje električnih uređaja.

Kao da sve ovo nije dovoljno, uređaj koji je Max napravio može se kreira od materijala koji ukupno košta manje od 15 dolara. Izgleda da nam je besplatno energija na dohvat ruke.

Maxu je za ovaj uređaj bila potrebna konzerva od kave, malo žice, dva svitka i žlica.

On je u intervjuu za KTVN Channel 2 demonstrirao kako uređaj radi.

Max je pokazao da njegova stroj može napaja niz LED svjetala. Uređaj također može inducira radiovalove, termalnu i statičku energiju i da sve to pretvori u upotrebljivu struju.

“Ova žica uzima energiju iz zraka i pretvara je iz izmjenične u istosmjernu struju”, objasnio je mladi Max.

Ono što je Max uradio je zaista impresivno, pri čemu je pokazao da besplatna energija nije varka i da je nešto što stvarno može postati dostupno svima. Možda će netko jednog dana napraviti sličan projekt većih razmjera i promijeniti život na našoj planeti za sva vremena.

“Moj cilj je da pomognem. Želim izgradim budućnost u kojoj svi ljudi mogu biti sretni i sigurni “, rekao je Max Logan.

 

Webtribune.rs

POJAVIO SE NOVI TESLA: Trinaestogodišnji genije izumio uređaj koji pravi besplatnu energiju i košta manje od 15 dolara

| Slider, Tehnologija, VIDEO, Zanimljivosti |
About The Author
-