PODIGLA JE NOGE NA TABLU I TO JOJ JE UPROPASTILO ŽIVOT…

Audra Tatum je imala lošu naviku koja je umalo nije koštala života.

 

 

Naime, ona je voljela  podići noge na suvozačevu sjedalu tijekom vožnje, ali poslije nesreće joj to nikada više neće pasti na pamet.

 

Ako ste ikada bili suvozač, pogotovo na duže rute, sigurno ste nekad poželjeli da podignete noge na ploču ispod prednjeg stakla. Ukoliko ste to nekada radili, poslije ovoga vam nikad više neće pasti na pamet.

 

Suprug je Audru stalno upozoravao da to ne smije raditi, ali ona ga nije slušala.

 

“Govorio mi je da ću slomiti noge ako doživimo nesreću, a ja ga nisam slušala”, rekla je Audra. Nažalost, to se i dogodilo.

 

Tijekom jedne vožnje do njenih roditelja drugi automobil se zakucao u kola koja je vozio njen suprug i Audra je bila ozbiljno ozlijeđena.

 

“Kada se otvorio zračni jastuk, odbacio mi je noge i pritisnuo ih, doslovno, na lice”, ispričala je. Slomila zglobove, bedrene kosti i ramena i nos. Sada želi podijeliti svoju priču s drugima i upozori na opasnost koja prijeti iza ove, naizgled, bezazlene navike suvozača.

 

“Ako se vozite s nogama podignutim na ploču ispred vas i dogodi se nesreća, zračni jastuk će vam noge poslati pravo na lice”, napisala je na Facebooku.

Liječnici su joj, po dolasku u bolnicu, objasnili da ne bi imala nikakvih posljedica da je sjedila normalno. Dok se ona sada, dvije godine kasnije, i dalje bori s posljedicama nesreće.

 

“Kajem se gotovo svakodnevno. Svakog sata, svakog dana, kad god stanem na noge osjetim tu bol. Zato, molim vas, nemojte sjediti ovako”, upozorava Audra.

 


Izvor: Kurir.rs

PODIGLA JE NOGE NA TABLU I TO JOJ JE UPROPASTILO ŽIVOT…

| Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-