PITALA SAM NAJBOLJEG DRUGA DA MI UČINI USLUGU! Skinuo mi je ga*ice i počeo da me ljubi tamo dole!

Uvijek sam znala da ću prvi s*ks imati s nekim do koga mi je zaista stalo. Nisam bila od onih na koje je utjecalo društvo ili što će drugi reći. Željela sam da to bude zaista nešto posebno. Problem je bio što nisam znala ama baš ništa o se*su.

 

Mama je uvijek bila sramežljiva i kod nas u kući je se*s bio tabu tema. Sve što sam iole znala bilo je kroz neke filmove i serije.

Mladena sam upoznala kada sam imala 15 godina i to je što se kaže bila ljubav na prvi pogled. Od prvog dana smo bili nerazdvojni i nekako sam vremenom počela osjećam neopisivu želju spavati s njim. Ipak, zajedno s mojom željom, rastao je i strah da ću se izblamirati, da ću učiniti nešto pogrešno zbog čega će me on ostaviti, a to nikako nisam mogla dopustiti.

Zato sam smislila plan – prvo ću postati koliko toliko iskusna, pa ću onda spavati s Mladenom.
Naravno, za to mi je bio potreban netko u koga sam imala povjerenje, a tko će opet htjeti mi “učini uslugu”. Izbor je pao na mog najboljeg druga Nikolu.

Nikola i ja se poznajemo još od vrtića i zaista smo zajedno prošli sve i svašta. Ne gledam ga kao brata ili rođaka, već zaista kao najboljeg druga koji mi je uvijek pomagao kao i ja njemu. Međutim, kada sam mu iznijela svoj plan, nisam naišla na pozitivnu reakciju.

Nikola je bio uvjeren kako pretjerujem i da bi samo trebalo da se prepustim s Mladenom, ali ja nisam ni željela čuti za to. Rekla sam mu da ću to učiniti s njim ili s nekim drugim, i tad je promijenio mišljenje.

Nekoliko dana kasnije sam otišla kod njega kući (njegovi su bili kod nekih prijatelja). Napravio je romantičnu atmosferu, upalio svijeće i pustio glazbu. Sjela sam na krevet, a on mi je nježno razdvojio bedra i poljubio “tamo dolje”, preko ga*ica.

Osjetila sam kao neku blagu vibraciju. Potom ih je skinuo i polako u*ao prstima. Sjećam se da mi je prošlo kroz glavu kako mi uopće nije neugodno što je to on, a ne Mladen i samo sam se opustila.

Kada je sve prošlo, spremio mi je tost sendvič i dao sok od naranče. Pričali smo o nekim sasvim neobaveznim temama, kao da prije samo nekoliko minuta nismo gužvali plahte.

Sa Mladenom sam spavala tjedan dana kasnije. Nije ni primijetio da nisam ne*ina jer je i sam znao kako kod nekih djevojaka k*varenje može potpuno i da izostane prvi put. Bilo je odlično, ne mogu žaliti, ali mi je Nikola i dalje bio u glavi.

Pitala sam ga da ponovimo “druženje”, ali nije želio ni čuti za to i nekako se odmah poslije potpuno udaljio od mene. Koliko god da nisam mogla naći zamjerku vezi s Mladenom, na Nikolu sam mislila 24 sata dnevno i to sam riješila i da mu kažem.

Koliko sam bila sretna kada mi je rekao da se i njemu događa to isto. Udaljio se jer nije želio da ometa moju i Mladenovu sreću, ali sada je sve bilo drugačije. Shvatili smo da je zapravo naše dugogodišnje prijateljstvo preraslo u nešto mnogo više.

Nije krio da mu je smetalo što sam spavala s Mladenom, ali je obećao da će se iskulirati i da mi neće prebacivati ni za što.

Sa Mladenom sam naravno raskinula, a Nikola i ja smo i dalje kao vezana crevca, obožavam ga i mnogo mi je drago što je baš on bio moj prvi.

PITALA SAM NAJBOLJEG DRUGA DA MI UČINI USLUGU! Skinuo mi je ga*ice i počeo da me ljubi tamo dole!

| Slider, Život i Stil |
About The Author
-