Pet tajnih užitaka muškarca kada žena doživi or*gazam

Muškarci su najsretniji u krevetu kad i njihova partnerica pokazuje da uživa svim osjetlima. Otkrijte kakve sve naslade zadovoljavate kada brinete o vlastitom zadovoljstvu.

 

1. Misija uspješno izvršena

Muškarci se vole nadmetati i imati osjećaj da su dobro obavili zadatak, na poslu, u fudbalskom treningu s prijateljima, a pogotovo u krevetu. S obzirom da seks ne garantira vrhunac za ženu, vaš je orgazam objektivni dokaz koji potvrđuje da je vješt među plahtama.

2. Voajersko zadovoljstvo

Ženski orgazam popraćen je grčenjem mišića, izvijanjem leđa, grickanjem usana i rumenjenjem različitih dijelova tijela. Sve su to prizori koje ga uzbuđuju i dodatno mu povećajavaju seksualno zadovoljstvo. Drugim riječima, vaš orgazam hrani njegov orgazam.

3. Stenjanje ga uzbuđuje

Vaši uzdasi su poput jednostavnog sistema za navođenje koji ga usmjeravaju gdje treba ljubiti, lickati i dodirivati, a koja područja treba izbjegavati. Usklik zadovoljstva prilikom vrhunca ubrzat će i njegov put prema orgazmu. Neće mu smetati ni činjenica da susjedi prisluškuju.

4. Orgazam vas zbližava i usrećuje

Nakon vrhunca mozak se topi u oksitocinu, tvari koja poboljašava raspoloženje, čini nas sretnima i emotivno povezanima. On također zna da se seksualno zadovoljstvo skriva u razmjeni, pa je sretan samo onda kada ste i vi zadovoljeni.

5. Vi imate supermoći

Rijetke su žene koje mogu postići višestruke orgazme, ali ipak riječ je o sposobnosti koja je rezervirana samo za nježniji spol. Da, zbog toga su ljubomorni, ali i zadivljeni vašim tjelesnim mogućnostima. Vaše tijelo je tajna koju žele detaljno otkriti. Dopustite im, piše portal “Zadovoljna”.

Pet tajnih užitaka muškarca kada žena doživi or*gazam

| Slider, Život i Stil |
About The Author
-