OVO JE PRAVA ISTINA KAKO SU SAŠA I DEJAN MATIĆ IZGUBILI VID

Braća blizanci Saša i Dejan Matić rođeni su 26. aprila 1978. godine u Drvaru kao zdravi, ali prerano rođeni dječaci koje su otac Zoran i majka Dragica morali smjestiti u inkubatore u zagrebačkom porodilištu.

 

 

Iz neutvrđenih razloga, Saša i Dejan su samo nekoliko dana po rođenju u bolnici oslijepili, a taj nedostatak sudbina im je nadomjestila muzičkim talentom, zahvaljujući kojem su već nekoliko godina među najpopularnijim pjevačima u Srbiji, ali i šire.

 

Vrlo često u medijima možemo čuti pitanja voditelja upućena sagovorniku o kome, po svemu sudeći, ne znaju ama baš ništa, što će reći da su vrlo slabo upućeni u život sagovornika, kao i u presjek njegove karijere, piše Alo.rs.

 

Tako je jedan TV voditelj upitao Sašu Matića za njegovog brata blizanca Dejana – je li istina da zbog njega ne želi operirati oči, iako zna da bi poslije toga progledao, jer, kako je naveo, to kod Saše nije slučaj.

 

Na to je dobio odgovor da o tome nema govora. Očito je da voditelj nije bio dovoljno informiran o životnoj priči braće Matić koja je vrlo tužna.

 

Njih dvojica su, naime, kao nedonoščad blizanci bili u inkubatoru te je tada nepažnja medicinske sestre rezultirala njihovom sljepoćom, a bebe su rođene s izvanrednim vidom.

Izvor: Hayat.ba

OVO JE PRAVA ISTINA KAKO SU SAŠA I DEJAN MATIĆ IZGUBILI VID

| Magazin, Slider |
About The Author
-