OVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE NIKADA NEĆETE MOĆI PREVARITI

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

 

 

Sljedeća tri znaka imaju najizraženiju intuiciju koja ih gotovo nikad ne prevari pa ćete njima teško nešto sakriti ili slagati.

 

Ribe

 

Ribama se često događa da sanjaju stvari koje im ukazuju na neku situaciju ili važan događaj koji se kasnije ostvare. Njihov unutarnji mir i zadovoljstvo prerastaju u intuiciju koja ih vodi u gotovo svim životnim situacijama u kojima se nađu, prenosi Index.hr.

 

Škorpion

 

Osobe rođene u znaku Škorpiona imaju vrlo izražen osjećaj za sve i dovoljan im je jedan upućen pogled da znaju tko što misli. Sve proživljavaju kroz dubinu i često točno pretpostave što će se sljedeće dogoditi. Vole adrenalin i kretanje pa ponekad zbog toga ne žele poslušati sebe, što im se uglavnom događa kada je u pitanju ljubav.

 

Strijelac

 

Strijelcima je potrebno pronaći unutarnji mir kako bi im intuicija zaista proradila. Kada malo porade na sebi, intuicija ih u mnogim situacijama počne spašavati. Ipak, Strijelcima je ključno pronalaženje mira i unutarnjeg sklada.

Izvor: Hayat.ba

OVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE NIKADA NEĆETE MOĆI PREVARITI

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-