OVA ŽENA SE OBOGATILA ČISTEĆI AERODROME: Zanijemit ćete kada vidite kako je zapravo uspjela

Ona je ispričala svoju nevjerovatnu priču. Otkrila je kako se uspjela obogatiti čisteći aerodrome.

 

 

“Kada god pronađem nešto, kažu mi da zadržim tu stvar ukoliko želim. Ako želim mogu da prijavim pronađeno, to je moja stvar, ali ne moram ” ispričala je žena policiji.

 

Jedan od najvještijih lopova organizovane kriminalne bande koja hara po aerodromima je upravo žena.

 

Otkrila je kako je zajedno sa pripadnicma velike bande koja djeluje po aerodromima stekla veliko bogatstvo, te sebi i svojoj porodici omogućila sasvim pristojan život.

 

Tvrdi kako u svojim postupcima ne vidi nikakav problem.

 

“Razmišljam na način da ako je u redu da drugi uzmu, zašto ne bih i ja ako pronađem ovakve skupe stvari?” ispričala je žena policiji.

 

“Kad pronađem nešto, kažu mi da zadržim tu stvar ako želim. Ako želim da prijavim pronađeno, to je moja stvar, ali ne moram da prijavim”, rekla je žena objašnjavajući policiji proceduru oko pronalaska stvari u avionima.

 

Ona je ispričala da često pronalazi vrijedne stvari ispod sjedišta u avionu, a kako se čišćenje vrši bez nadzora, uopšte nije problem uzeti te stvari i odnijeti ih kući.

 

“Uzela sam jer je bilo jednostavno. Svakodnevno putnici za sobom ostavljaju vrijedne stvari, dokumente, novac, elektronske uređaje, igračke. Uglavnom su to iPodi i ostala elektronika”, rekla je žena.

 

Istražitelji napominju da krađe od strane zaposlenih na aerodromu proizlaze iz činjenice da oni malo zarađuju. Ali, ono što predstavlja veći problem je činjenica da se krađe događaju čak i kada se putnici još uvijek nalaze u avionu ili na aerodromu. Posljednjih nekoliko godina broj krađa na međunarodnim aerodromima je sve veći, kako od strane zaposlenih, tako i od strane putnika.

 

Policija napominje da se najviše kradu elektronski uređaji, zatim vrijedne stvari poput nakita, torbica, a krade se i novac.

Izvor: Novi.ba

OVA ŽENA SE OBOGATILA ČISTEĆI AERODROME: Zanijemit ćete kada vidite kako je zapravo uspjela

| Slider, Život i Stil |
About The Author
-