OTKRIVENA TUŽNA ISTINA! Za stravičnu bolest Marine Tucaković smo saznali, ali OVO krije VEĆ DVIJE GODINE

Poznata autorka domaćih hitova Marina Tucaković dvije godine je krila da ima zdravstvenih problema čak i od članova svoje porodice jer nije željela da se podvrgava ljekarskim pregledima kako bi joj se na vrijeme uspostavila dijagnoza i ukazala neophodna pomoć. Naime, ona nikome nije govorila o svojim zdravstvenim problemima kao da nije željela da se izliječi.

 

 

– Marina se podvrgla raznim pregledima i testovima kad je već postalo očigledno da sa njom nešto nije u redu. Da se na vrijeme obratila ljekarima, liječenje bi bilo mnogo jednostavnije i brže, a vjerovatno je u početnoj fazi mogla i da predupredi bolest ili bar spriječi da dalje napreduje. Ona je pretpostavljala da se nešto ozbiljnije dešava, ali odbijala je da se brine i nije ništa od toga shvatala preozbiljno. Bar to nikome u svom okruženju nije pokazivala. Tek kada je postala vidno slaba, obratila se za pomoć, kada više ništa nije mogla da sakrije od svojih – priča izvor blizak Tucakovićki i nastavlja:

 

– Kada je vijesti podijelila sa porodicom, prijateljima se i dalje nije obraćala jer nije željela nikoga da sekira. Kao da se namjerno prepustila bolesti koja ju je polako, ali sigurno potpuno osvojila. Njeni najbliži su bili ljuti na nju zbog toga što je mogla mnogo ranije da reaguje i spriječi sve što ju je kasnije veoma izmučilo.

 

Hitmejkerka ni u javnosti nije željela da diže pompu oko bolesti niti detaljnije da komentariše zdravstveno stanje, ali jednom prilikom je ipak poručila:

 

– Nisam još dobro, ali ne razmišljam o tome. Ne opterećujem se, vidjet ćemo, pozitivna sam i dalje.

Izvor: Novi.ba

OTKRIVENA TUŽNA ISTINA! Za stravičnu bolest Marine Tucaković smo saznali, ali OVO krije VEĆ DVIJE GODINE

| Magazin, Slider |
About The Author
-