OTKAZALA VJENČANJE I IZVRIJEĐALA GOSTE JER JOJ NISU HTJELI DATI PO 2.500 KM

Poznato je da mladenke znaju biti zahtjevne za svoj veliki dan, ali čini se da je ova sebi baš dala oduška.

 

 

Susan iz SAD cijeli je život sanjala raskošno vjenčanje na tropskom otoku u Venecueli, no pokazalo se da će je ta ekstravagancija koštati oko 95 hiljada KM. Njeno rješenje je bilo jednostavno: svaki gost bi joj trebao dati 2.500 KM.

 

Većina gostiju na to nije pristala pa je Susan odučila prekinuti sve odnose s njima, ali i svojim zaručnikom, te je umjesto toga krenula na put Južnom Amerikom, a svoje je razloge objasnila u podužoj objavi na Facebooku koju je prenio britanski Metro.

 

Ispričala je kako se u svog zaručnika zaljubila kad joj je bilo 14 godina, sa 18 su se zaručili, a ubrzo dobili i dijete. Godinama su štedjeli za veliko vjenčanje, no nisu uspjeli sakupiti dovoljno novca, prenosi Index.

 

– Odjednom su svi počeli odustajati, uključujući moju kumu. Moju najbolju prijateljicu od djetinjstva. Moju porodicu – žalila se ona.

 

Njen se zaručnik i dalje želio vjenčati te je predložio da raskošno vjenčanje u Venecueli zamijene jeftinijom verzijom, poput one u Vegasu.

 

– Nasmijala sam mu se u lice, ali on je bio mrtav ozbiljan. Želio je jeftino, odrpano vjenčanje u Vegasu. Je li on normalan?

 

Nazvala sam svoju kumu i isplakala joj se, a ona mi je, umjesto da mi pokaže sućut, rekla da tražim previše i da bih se trebala držati budžeta. Nazvala sam je lošim izgovorom za prijateljicu i poklopila joj – otkrila je ona.

 

Susanine su djeveruše i kuma zatražile da im vrati novac koji su joj dale, no ona to odbija tvrdeći da je pretrpjela velik stres zbog njih.


Izvor: Hayat.ba

OTKAZALA VJENČANJE I IZVRIJEĐALA GOSTE JER JOJ NISU HTJELI DATI PO 2.500 KM

| Slider, Život i Stil |
About The Author
-