Objavio fotografiju prljave kuhinje uz jedan komentar i suočio se s oštrim kritikama

U želji da sazna je li njegova djevojka odlična prilika za brak, jedan muškarac je napravio test ostavivši prljavo suđe i haos u kuhinji, kako bi vidio hoće li ona očistiti nered. Sve je to objavio na društvenoj mreži, a onda je uslijedila lavina negativnih komentara.

 

 

Muzičar VJ, poznat i kao D Lajvmen (The Liveman) je podijelio fotografiju prljave kuhinje na svom Twitter nalogu, napomenuvši da je “razočaran” jer njegova djevojka nije očistila.

 

Pored fotografije je napisao: “Pozvao sam svoju djevojku prvi put u životu u kuću, i, da budem iskren, bio sam izuzetno razočaran. Otišla je, a da nije čak ni suđe oprala. Mislio sam da je ovaj put riječ o odličnom materijalu za ženidbu, ali je pala na testu.”

 

 

Očekivano, muzičar koji ima 35.200 pratilaca, izazvao je buru komentara, a mnogi su ga čak nazivali i mizogenim.

 

Jedna žena je napisala: “Da budem iskrena, spasila se na vrijeme… Zamisli da si s čovjekom koji razmišlja po sistemu žena je jednako kućna pomoćnica”, druga je napisala: “Je li se ti zabavljaš s čistačicom?”

 

Našla se i žena koja je rekla: “Prije svega, kako pozivaš nekog u kuću koja je u ovakvom stanju? Posebno ako prvi put dolazi. Praktično si joj sada rekao da si aljkav”, a jedna dama je dodala: “Da sam na njenom mjestu, ja ne bih ostala ni 30 minuta u kući koja tako izgleda. Fuj!”

 

Međutim, neki su, ipak, stali na njegovu stranu.

 

Jedan muškarac je napisao: “Siguran sam da je nije pozvao da bi testirao njeno umijeće u čišćenju i kuhanju, ali najmanje što je mogla uraditi jeste da malo raskloni suđe, kad ih već nije oprala.”

 

Kao da je želio da doda ulje na vatru, muzičar je napisao još jedan komentar: “Sljedeći put kada sve budete išle kod svojih muškaraca u kuću, uvjerite se da ste sve počistile jer nikad se ne zna je li u pitanju test.”


Izvor: Avaz.ba

Objavio fotografiju prljave kuhinje uz jedan komentar i suočio se s oštrim kritikama

| FOTO, Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-