NOVI DOKAZI: Globalno zatopljenje je samo Rokfelerova prevara… Evo šta se zaista dešava..

Obitelj Rockefeller, nezamislivo bogata bankarska i naftna dinastija, je otimala vlade, medijske organizacije, sveučilišta, neprofitne organizacije i druge centre moći kako bi proširila svoju kontrolu nad ekonomijom, a naročito energetskim sektorom, o čemu svjedoči skoro objavljena istraga od strane grupe “čuvara” .

 

Dinastija Rockefeller je u velikoj mjeri stvorila, unovčila i naoružala ono što se naziva “zelenim” pokretom kao “sredstvom za proširivanje njihovog carstva tijekom protekla tri desetljeća.”

Pod maskom borca protiv navodnog “globalnog zagrijavanja koje je stvorio čovjek,” Rokfeleri su potplaćivali sve od novinara, političara i “akademija” za politički motivirane “istrage”, preko energetskih tvrtki i neprofitnih organizacija, do vladinih dužnosnika.

Milijunaš i ekstremista George Soros je također pomogao u financiranju tih napora, kako navodi izvješće “Instituta za prava energije i okoliša”, organizacije – čuvara iz Washingtona.

Cilj milijardera je, ako je vjerovati izvještaju, da slome plinsku i naftnu industriju putem potkupljene vlade, kao oružjem, da na kraju ponovno dobiju veću kontrolu nad energetskim sektorom. “Ne iznenađuje činjenica da su Rokfeleri nevjerojatno zainteresirani za obnovljive izvore energije,” objašnjava se u izvještaju.

Rokfelerima također nisu strani postupci skrivenih namjera kako bi dobili prevlast na tržištu. Koristeći vrlo mutnu taktiku, izvješće navodi da je John D. Rockefeller stariji, osnivač Rockefeller dinastije, dobio virtualni monopol nad energetskom industrijom SAD-a do 1880-ih, sve dok tu veliku kompaniju federalci nisu podijelili na manje tvrtke.

Danas planovi Rokfelerovih nadilaze jednostavnu pohlepu prilikom uspostavljanja dominacije nad tržištem energenata.

Zaista, dinastija Rockefeller i njezini saveznici imaju dugu povijest promoviranja tiranije i globalizma skrivenih iza onog naslova koji je u tom momentu najpogodniji. Izvještaj od Instituta za prava energije i okoliša čini veliku uslugu naglašavajući dijelove povijesti razuzdane pohlepe za moći i kontrolom dinastije Rockefeller.

Jedan od ključnih igrača uključenih u posljednju fazu prijevare, bilo svjesno ili nesvjesno, je njujorški državni tužitelj Eric Šnajdermen. Usvajajući propagandu koju je financirala dinastija Rockefeller, maskiranu kao “novinarstvo” optužio je Exxon da je znao da je “globalno zagrijavanje” stvoreno od čovjeka navodno istina. Zatim se ovaj državni tužitelj udružio s državnim tužiteljima iz drugih saveznih država da bi lansirao pokret “Ujedinjeni državni tužitelji za čistu energiju”.

Kako su objavili The New American i drugi izvori, radikalna koalicija razuzdanih tužitelja je odmah krenula da napada neprofitne skupine, što kritičari karakteriziraju kao nečuven napad na slobodu govora, znanstvena pitanja, čistoću američkog zakonodavanja i osnove razuma. Kritičari i pravni stručnjaci su ocrnili Šnajdermenovu grupu kao “zavjeru kriminala” da bi se Amerikanci lišili svojih prava.

Ta shema je nastala na ljeto 2012. godine kada su dvije skupine klimatskih-upozorioca koje su financirali Rokfeleri održali sastanak u Kaliforniji. Tada su Rokfelerovi pijuni, uključujući glavne “klimatske” upozorioce, kovali urotu kako najbolje demonizuju energergetske tvrtke. “Tijekom tog sastanka, vodeći klimatski aktivista je stvorio strategiju za napad na ExxonMobil kroz pravosudni sustav i nacionalne medije,” objašnjava izvješće, napominjajući da su alati oko kojih su se složili uključivali njujorškog Šnajdermena i odsjeka za novinarstvo sa sveučilišta Columbije kojem uvelike dominiraju Rokfelerovi. Rokfelerovi su također “dugo tjerali” Šnajdermena istražiti Exxon, ironično na temelju “klimatske” propagande koju je lansirao InsideClimate News, financiran od strane Rokfelerovih.

Zatim je uslijedio sastanak iz siječnja 2016. godine u sjedištu Obiteljskog Fonda Rokfelerovih koji je okupio ključne “klimatske” aktiviste i korumpirane političare kako bi napravili strategiju. Sve je to organizirao i vodio Li Vaserman, direktor Fonda uz pomoć drugih statističkih radikala. Agenda tajnog sastanka, koju je uspio dobiti Washington Free Beacon, je bila da se objavi rat naftnim kompanijama. To bi pratio, pored ostalih taktika, i dizajniran “skandal” korištenjem državnog tužitelja kako bi dobili interne dokumente tvrtka zarad odgurivanja investitora od naftnih kompanija i što većeg mogućeg političkog pritiska.

Ironično je što su među ciljevima memoranduma tog sastanka bili oslikavanje Exxon-a kao korumprane tvrtke u očima javnosti, namjera da se tvrtka “delegitimiraju,” kao i da se “klima i Exxon ubace u centar izbora 2016. godine. Oni sigurno nisu mogli ni zamišljati da će Exxon svakako biti u centru izbora – s direktorom Rexom Tillersonom koji je službeno nominiran od strane novog predsjednika Donalda Trumpa za moćnu poziciju državnog tajnika.

 

fghfdgtre

 

Na žalost za klimatske realiste i skeptike koji su bili u iskušenju da ismiju Rokfelerovu propalu shemu, Exxon i njegov šef imaju dugu povijest pomaganja klimatskom alarmizmu kroz promoviranje smiješnih i totalitarističkih “rješenja” za navodni “problem” emitiranja ugljičnog dioksida ( “plina života” ) i druge. Naravno, Exxon je također korporativni član opasnog Vijeća za međunarodne odnose – globalistička i statička institucija koja također promovira klimatski alarmizam i usko je povezana s dinastijom Rockefeller.

Jednostavno rečeno, Rockefeller dinastija je glava klimatske zmije. “Obitelj Rockefeller, čiji dosje o promicanju klimatskih promjena nema rivala, čini se da je orkestrirala simultane medijske i legalne napade protiv ExxonMobil-a,” zaključuje izvješće Instituta za prava energije i okoliša. “Kroz njihov financijski utjecaj, Rokfelerovi su planirali, koordinirali i uklopili Šnajdermenovu grupu i odjel za novinarstvo sa Kolumbije u istragu ExxonMobil-a.”

No najgore možda tek dolazi ukoliko se ne razotkriju i ne spriječe ovakve sheme: “Uništavanje ExxonMobil-a je samo početak velikog, rasprostranjenog napora da se uruši industrija fosilnog goriva u SAD-u,” navodi se izvještaju, naglašavajući razmjenu elektroničke pošte između Šnajdermena i njegovih ortaka u kojima se prikazuje shema za zlostavljanje pravosudnog sustava kako bi se “istražili” znanstvenici i neprofitne skupine ispod RICO zakona o prevari i mafijaškim odnosima. (Konzervativni državni tužitelji su napomenuli da je “umanjenje” navodnih rizika o globalnom zagrijavanju uslijed čovjekovih djela smatrano prijevarom, kao i pretjerivanje s istim).

“Ova represivna povreda ustavnog prava slobodnog govora je nečuvena i govori o tome dokle će pokret klimatskih promjena ići da nagura svoje interese u grla Amerikanaca.” Zaključuje Institut za prava energije i okoliša. “Kada netko prati novac, glavna inicijativa zelenog pokreta se uvijek povezuje s uobičajenim osumnjičenicima: milijunašima – aktivistima poput Rockefellera koji potražuju kontrolu nad energetskom industrijom.”

Po izvješću, ambicije Rokfelerovih dosežu mnogo dalje od energetske industrije. Članovi te obitelji “namjeravaju kontroliraju svaku instituciju u Americi, koristeći filantropiju kao sredstvo za uvećavanje vlastitog utjecaja na svjetskoj sceni i maskirajući to kao želju da doprinesu raznim humanitarnim akcijama. Njihovo žustro protivljenje industriji derivata od fosila koja je od Johna D. Rockefellera napravila prvog milijunaša pokazuje da Rokfeleri nisu politički ideolozi, već samo oportunisti koji podržavaju političke agende prikladne za povećavanje njihovog udjela moći na globalnoj razini, “opisuje izvješće.

Zaista, ovaj izvještaj napominje da su Rokfelerovi, kroz mrežu “obiteljskih zaklada, sveučilišta i institucija, kao i ogromnih zajama drugim humanitarnim organizacijama dobili neusporedivi utjecaj u zdravstvu, farmaciji, agrokulturi, energiji i zaštiti okoliša.” Oni, pak, koriste te sheme zarad vlastite dobrobiti.

“Njihova izuzetno kompleksna integracija hedge fondova, zauzimanja pozicija u odborima i neprofitnih organizacija je upravljala javnu politiku ka tim problemima i osigurala joj predznanje o novim tržištima i pristup prirodnim resursima razvojnog svijeta,” navodi izvješće, naglašavajući Rokfelerove otiske prstiju na svemu od državne i federalne politike do sheme društvenog inženjeringa Ujedinjenih Nacija, poput Agende 21.

Razmatrajući dokaze, nema puno sumnje da je Rockefeller mrežna eksploatacija “globalnog zagrijavanja uslijed djelovanja čovjeka” pod izgovorom za svoje totalitarističke planove samo maskiranje tiranije i pohlepnog njegovanja vlastitih interesa u brige za okoliš. Čak i tijekom diskreditirane histerije zbog globalnog hlađenja 70-ih godina, kada je Obamin “car znanosti” John Holdren tvrdio da će hlađenje planeta ubiti milijardu ljudi, Fond Braće Rockefeller je gurao istu anti-naftnu priču.

Samo od 2000. godine, porezni dokumenti pokazuju da su četiri primarne Rokfelerove zaklade donirale desetke milijuna dolara “zelenim” aktivističkim skupinama. Među te grupe spadaju: Energetski Fond, Zaklada Plima, Fond Nove Amerike, Svjetsku zdravstvenu organizaciju, Udruga zaštite divljine, Vijeće za obranu prirodnih resursa, Alijansu za klimatsku zaštitu, Centar za međunarodne zakone o okolišu, Južni centar za zakone o zaštiti okoliša i drugi.

Drugi ključni financijer zelene sheme je bio Soros, štićenik nevjerojatno bogate Rothschild dinastije, koji je putem televizije priznao da ne osjeća krivnju za pomaganje nacistima ukrasti židovsku imovinu. Kroz njegove Fondacije otvorenih društava Soros je bacio milijarde na “zelene” skupine poput Instituta u Aspenu, Branioci divljine, Zemljina pravda, Zeleno za sve, Fondacije nove Amerike, Predsjedničkog projekta klimatske akcije, Fondacije plima, Fondacije globalnih zelenih zajmova, Veću za obranu prirodnih resursa i drugih. Soros je takoće unovčio Šnajdermenovu političku karijeru, kada je osramoćeni njujorški javni tužitelj primio više Soros potpore nego bilo čije.

Ali navodne Rokfelerove brige o okolišu su zasigurno ništa više od skrivanja tajnih motiva. Njegovi pravi planovi je ustaljenije kontrola nad čovječanstvom, manje slobode i globalistički sustav vladavine. Ekstremistički milijarder David Rockefeller, patrijarh Rockefeller dinastije, je zapravo otkrio njegove prave totalitarističke boje u više navrata. U svojoj autobiografiji “Memoari”, on se hvalio kako je tvorac zavjere protiv Amerike u interesu jednoličnog svijeta.

“Neki čak vjeruju da smo mi, Rokfeleri, dio tajne mreže koja radi protiv interesa SAD-a i karakteriziraju moju obitelj i mene kao internacionalisti, a što se tiče kovanja urote s drugima diljem svijeta kako bi se izgradila integriranije politička i ekonomska struktura – jedan svijet, kako vi to zovete, onda sam kriv i ponosim se time, “naveo je Rockefeller u svojoj knjizi.

Prije toga on je hvalio najubitačnije diktatorstvo u cijeloj povijesti. “Koja god da je cijena Kineske revolucije, ona je očito uspjela, ne samo u uspostavljanju najefikasnije i najposvećenijim administracije, već i njegovanju visokog morala i društvenog osjećaja svrhe,” izjavio je Rockefeller u članku New York Times-a iz 1973. godine o psihopatinoj “revoluciji” koja je odnijela desetke milijuna života. “Društveni eksperiment u Kini pod Maova vodstvom jedan od najbitnijih i najuspješnijih u ljudskoj povijesti.” Nije ni čudo što se vodeći klimatski aktivisti slažu s tim.

Pokojni holivudski redatelj Aron Ruso, dugogodišnji prijatelj Nika Rockefellera, je otkrio što smjera ta dinastija. Nakon što su ga Rokfelerovi pozvali da se priključi Veću za međunarodne odnose, Ruso je odbio. “Krajnji cilj je da se svi čipuju, da se kontrolira cijelo društvo i da bankari i elitisti kontroliraju svijet,” navodi Aron Ruso da mu je rekao Rockefeller i dodaje da je ustanova željela prati i kontrolira Svatko na planeti.

Webtribune.rs

NOVI DOKAZI: Globalno zatopljenje je samo Rokfelerova prevara… Evo šta se zaista dešava..

| Slider, Šokantno |
About The Author
-