Nostradamus i baba Vanga su predvidjeli isto u 2018: Kraj jedne države i otkriće koje će promijeniti svijet

Najpoznatiji proroci dali sumorne prognoze

 

 

Dvoje najpoznatijih proroka predvidjelo je da će 2018. godinu obilježiti prirodne katastrofe širom svijeta, a da će Vezuv uzdrmati cijelu Italiju.

 

Zemljotresi, vulkani i poplave razoriće veliki dio planete u 2018. godini, tvrde tumači proročanstava Nostradamusa i Baba Vange.

 

Francuski ljekar Mišel de Notrdam, možda i najpoznatiji prorok na svijetu, predvidio je da će našu planetu 2018. pogoditi serija zemljotresa, a da će poseban bijes prirodnih sila osjetiti Kina, gdje će biti na hiljade mrtvih.

 

– Mrtvi će ustati iz grobova, svijet će se suočiti s velikim promenama među nacijama. Dogodit će se nekoliko prirodnih katastrofa koje će uzdrmati planetu – navodi se u Nostardamusovim proročanstvima.

 

Vatreni pojas i kraj Izraela

 

Francuski prorok je živio u 16. vijeku. On je svoja proročanstva pisao u zagonetkama koje nije lako odgonetnuti.

 

– Tokom zime 2018. vatreni pojas Pacifika će imati neobično jaku aktivnost. To će dovesti do nekoliko zemljotresa i erupcije tri vulkana. Poplave širom svijeta će biti rekordne. Tajfuni će pogoditi Kinu, Japan i Australiju, a velike poplave će pogoditi Rusiju. Doći će do velike erupcije vulkana Vezuv u Italiji i to će uzdrmati čitavu Italiju – tvrde njegovi tumači.

 

Jerusalim

 

Mnogi vjeruju daje Nostardamus najavio i kraj Izraela. U jednom od niza poetskih katrena Nostradamus je napisao – lažni trubač će izazvati velika neslaganja. Sporazum će biti prekinut, a lice od mlijeka i meda leži na zemlji. Ovim riječima je navodno pomenuo Izrael, koji se tako naziva u Bibliji – zemlja gdje teče mlijeko i med. To navodno znači da bi Trampova odluka o Jerusalimu mogla izazvati kraj Izraela.

 

Nova energija i supersila koja će potući SAD

 

Nama mnogo bliža Baba Vanga, proročica iz Bugarske, koje je preminula 1996. u 85. godini, dala je proročanstva za naredne vijekove.

 

– Godinu će obilježiti dva velika događaja. Kina će postati svetska supersila i nadmašiće SAD, a drugi događaj je pronalazak nove forme energije na Veneri – navodno je rekla ona.

 

Da će Kina postati najveća ekonomska supersila, očekuju i ekonomisti, ali ni drugo proročanstvo, kažu tumači, nije nemoguće. Letelica „Parker solar proub“ trebalo bi da bude lansirana u julu 2018. i da dođe do Venere, pa da nastavi ka Suncu.

Izvor: srbijadanas.com

Nostradamus i baba Vanga su predvidjeli isto u 2018: Kraj jedne države i otkriće koje će promijeniti svijet

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-