NIJE MOGLA VIŠE DA ŠUTI: Javila se Anabela i oštro prokomentarisala Luninu vezu

Luna Đogani i Marko Miljković su od sinoć zvanično u vezi! Poslije višemjesečnog opiranja, oni su se prepustili jedno drugom i pokazali svoje emocije pred milionima gledalaca, što je Markova mama Nedeljka podržala i dala im blagoslov, a oglasila se i Lunina majka, Anabela Atijas.

 

 

– Jutros, kad sam se probudila, dočekalo me je milion poruka! Ja imam jedan jedini stav u životu, a to je da ako je moja kćerka sretna, ma ko god bio pored nje i šta god ona radila, naravno – ako nema veze sa gaženjem preko mrtvih, ja sam uz nju. Sve što nju čini sretnom, čini i mene – jasna je bila Anabela, koju su pitali da li joj se dopada “novi zet”.

 

– Ja protiv dečka stvarno nemam ništa, svaki put kad smo se sreli imali smo lijepu komunikaciju. Ne bih da trčim pred rudu i da sad nešto procjenjujem, donosim sudove, ipak sam naučila školu, prošle godine sam se krvnički borila za nešto što je na kraju svaljeno da bude moja krivica. Ove godine me samo Luna zanima. Sve dok vidim osmijeh na njenom licu, ja ću biti za to, ma ko god da je njen izbor – kaže Anabela i dodaje da, poput Mikija Đuričića, smatra da do ovoga nije ranije došlo samo zato što je Marko na neki način želio da zaštiti njenu kćerku.

 

– Neću da se opet uvlačim u ovu priču, razumite me, samo hoću da kažem da mi se dopalo ono Mikijevo izlaganje u vezi Marka. Mislim da se njemu ona sviđala sve vrijeme, samo da je poštovao mjesto i vrijeme, pa je zauzimao takav gard prema Luni. Štitio ju je na neki način – zaključila je pjevačica.

Izvor: Avaz.ba

NIJE MOGLA VIŠE DA ŠUTI: Javila se Anabela i oštro prokomentarisala Luninu vezu

| Magazin, Slider |
About The Author
-