NIJE DOČEKAO ROĐENJE 6. UNUKA: Ovo je Oliverov sin, supruga mu je TRUDNA, a NJEGOVU PJESMU SVI ZNATE!

U porodici legendarnog Olivera nakon velike tuge krajem avgusta doći će i trenutci veselja.

 

 

Naime, kako piše Tportal, jedan od sinova blizanaca, Davor Dragojević, i njegova supruga Karmen postat će roditelji. To će im biti prvo dijete.

 

Oliverov sin Davor i Korčulanka Karmen u braku su od 2016. godine, a sada, čekaju prvo dijete, vjerovatno je riječ o sinu, saznaje ovaj portal.

 

oliverov-sin

Davor je jedan od blizanaca, a njegov brat Damir sa suprugom Vandom ima 4-godišnju kćer Margitu te godinu i pol dana starog sina Vinka. Njihov stariji brat Dino i njegova supruga Nevena imaju blizance Luciju i Tonija te sina Duju, pa će ovo biti šesto unuče neprežaljenog pjevača.

Cijela porodica je u neizmjernoj tuzi zato što dida Oliver nije dočekao rođenje još jednog unučića.

Davor Dragojević s puno mlađom suprugom iz korčulanske obitelji Baničević živi u Splitu iako su na Prižbi sagradili kuću. Na Korčuli vole provoditi većinu vremena ljeti, a Davor obožava ići ‘na ribe’, poput pokojnog pjevača, s kojim je, kao i s ostalom braćom, u Mravincima zadnjih godina često igrao mali nogomet. Svojevremeno je Davor, poput tate Olivera, ušao u muzičke vode te je s Renatom Končić Mineom snimio hit ‘Ako ovo je kraj’ 1997. godine.

Izvor: Novi.ba

 

NIJE DOČEKAO ROĐENJE 6. UNUKA: Ovo je Oliverov sin, supruga mu je TRUDNA, a NJEGOVU PJESMU SVI ZNATE!

| FOTO/VIDEO, Magazin, Slider |
About The Author
-