Nataša odlučila da ispriča kroz šta je sve prošla: Nova pjesma Bekvalčeve koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Nataša Bekvalac prolazi kroz veoma težak period u životu, jer je prije četiri mjeseca doživjela nasilje u porodici za šta je i prijavila policiji svog supruga Luku Lazukića. Svake srijede, pop pjevačica ide u centar za socijalni rad, gdje dovodi svoju bebu Katju kako bi omogućila da je otac vidi.

 

 

A čitavo vrijeme, Nataša pati za scenom i želi da se što prije vrati publici i stalno misli o poslu koji obožava da radi, o publici pred kojom jedva čeka da stane.

 

– Nataša nikako ne miruje. Ona se psihički oporavila od šoka koji je doživjela u aprilu mjesecu.

 

Nije ni sanjala da nešto tako može da joj se dogodi, ali poslije svega je ipak uspjela da nađe mir. Nije joj bilo svejedno ni zbog kćerkica, pa se trudila da vodi normalan život. Zato i želi da se što prije vrati pjevanju, publici i nastupima.

 

Ona jedva čeka da uđe u studio, a nedavno je sestrama otkrila da za novi album ima i novu pjesmu koja ju je veoma pogodila – otkriva za Alo izvor blizak pjevačici i dodaje:

 

– Natašin kum je autor pjesme, a ona je sarađivala sa njim dok je radio na tekstu. Riječ je o toliko dirljivoj pjesmi da se Nata rasplakala dok je čitala riječi.

 

Pjesma opisuje svu tugu i bol koju je Nataša osjećala i koju i dalje osjeća zbog svega što joj se dogodilo. Pjesma je lagana, prava ljubavna balada, posvećena svima onima koji su nekada nekog voljeli, a taj “neko” ih je duboko razočarao…

 

Pjesma je pisana baš za Natašu i ona je oduševljena što će moći iskreno, kroz pjesmu, kako najbolje zna da opiše i dočara publici kako se osjeća i šta je preživjela – kaže izvor blizak pjevačici.


Izvor: Express

Nataša odlučila da ispriča kroz šta je sve prošla: Nova pjesma Bekvalčeve koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim

| Magazin, Slider |
About The Author
-