Nakon što je testirao njenu vjernost, mladić pred kamerama odlučio zaprositi djevojku

Po cijelom gradu joj je ostavio poruke koje su je usmjeravale prema “njihovom posebnom mjestu”.

 

 

Tamo ju je dočekao, poljubio, a potom kleknuo i zaprosio. Djevojka je pristala.

 

To je epilog priče u kojoj je jedan Amerikanac zatražio pomoć ekipe šoua ”Uhvati varalicu” da bi testirao svoju djevojka i provjerio bi li mu ostala vjerna da je pokuša zavesti atraktivan muškarac.

 

Ekipa šoua koja se bazira na skrivenoj kameri podmetnula je djevojci modela koji joj je prišao dok je jela u restoranu. Upitao ju je bi li htjela imati s njim privatne treninge. Najprije ga je odbila jer ima momka, no kad je vidjela da ne odustaje, rekla mu je da je trudna.

 

Ono što nije znala jeste da njen momak prati cijelu scenu te da je odlučio da je zaprosi nakon što ga je ekipa šoua upitala je li na to spreman.

 

Nakon oklijevanja, na kraju je ipak kupio prsten i odlučio napraviti veliki korak. Po cijelom gradu joj je ostavio poruke koje su je usmjeravale prema “njihovom posebnom mjestu”.

 

Nakon što je zaprosio i djevojka pristala, par se zagrlio, a potom ih je iznenadila ekipa skrivene kamere i čestitala im na zarukama i prinovi. Djevojka je djelovala iznenađeno:

 

– Šta? Zar vam izgledam debelo – upitala je.

 

Objasnila je da je trudnoću izmislila da se riješi udvarača. Iako je u početku djelovao šokirano, muškarac je priznao da bi je ionako kad-tad zaprosio.

 

– Ovo je samo malo ubrzalo stvari – zaključio je, prenijeli su mediji.

Izvor: Avaz.ba

Nakon što je testirao njenu vjernost, mladić pred kamerama odlučio zaprositi djevojku

| FOTO/VIDEO, Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-