NAKON OPTUŽBI DA JE ONA KRIVA ZA SINANOVU SMRT: Sabina strahuje za život zbog Rašida Sakića

Ona na takav način želi sve za sebe i moj dio u kojem je napravila atelje a meni dala 40 m2. Sve svojim sinovima i kćerki koja je mom ocu pokrala zlato – priča Rašid

 

 

Najstariji sin nedavno preminulog pjevača Sinana Sakića, Rašid Sakić zvani Ćelo, obratio se medijima u želji da opovrgne priče o sebi koje, kako kaže plasira njegova maćeha Sabina. A ona priča o njemu, veli on, najcrnje priče jer je bivši robijaš. Stoga joj laži, dodaje, “glatko” prolaze.

 

-Ja sam svoje greške odležao i odslužio. Sada hoću da pošteno živim – tvrdi Rašid i nastavlja priću o maćehinoj prošlosti, njenoj djeci, grabežljivosti za novcem.

 

-Ona na takav način želi sve za sebe i moj dio u kojem je napravila atelje a meni dala 40 m2. Sve svojim sinovima i kćerki koja je mom ocu pokrala zlato – dodaje on, ne propustivši da kaže kako je Sabina kriva za Sinanovu smrt sa svojim, kaže, ludim idejama, da ga premješta iz državne bolnice u privatnu pa, kad joj je bilo skupo prebacila ga kući, gdje je i umro.

 

Nije štedio riječi kako bi u što gorem svjetlu prikazao maćehu, njenu djecu a i svoju polusestru i brata.

 

 

S druge strane, Sabina ne može a da prećutno pređe preko navedenih optužbi pa kaže da se ne brine za svoju sigurnost nego svoje djece, jer joj stižu indirektne prijetnje od Ćele. U strahu liježe i budi se.

 

I onako već u stresu, tuzi i bolu za svojim suprugom. Sabina Sakić ne brine za imovinom s obzirom da je sve u njenom vlasništvu. Njen stres stvaraju dodatno, tvrdi Sabina, laži koje Rašid pripisuje njoj i njenim bližnjima.

Izvor: Express.ba

NAKON OPTUŽBI DA JE ONA KRIVA ZA SINANOVU SMRT: Sabina strahuje za život zbog Rašida Sakića

| Magazin, Slider |
About The Author
-