Pet tajnih užitaka muškarca kada žena doživi or*gazam

Muškarci su najsretniji u krevetu kad i njihova partnerica pokazuje da uživa svim osjetlima. Otkrijte kakve sve naslade zadovoljavate kada brinete o vlastitom zadovoljstvu.

 

1. Misija uspješno izvršena

Muškarci se vole nadmetati i imati osjećaj da su dobro obavili zadatak, na poslu, u fudbalskom treningu s prijateljima, a pogotovo u krevetu. S obzirom da seks ne garantira vrhunac za ženu, vaš je o*gazam objektivni dokaz koji potvrđuje da je vješt među plahtama.

2. Voajersko zadovoljstvo

Ženski o*gazam popraćen je grčenjem mišića, izvijanjem leđa, grickanjem usana i rumenjenjem različitih dijelova tijela. Sve su to prizori koje ga uzbuđuju i dodatno mu povećajavaju se*sualno zadovoljstvo. Drugim riječima, vaš o*gazam hrani njegov or*gazam.

3. Stenjanje ga uzbuđuje

Vaši uzdasi su poput jednostavnog sistema za navođenje koji ga usmjeravaju gdje treba ljubiti, lickati i dodirivati, a koja područja treba izbjegavati. Usklik zadovoljstva prilikom vrhunca ubrzat će i njegov put prema o*gazmu. Neće mu smetati ni činjenica da susjedi prisluškuju.

4. O*gazam vas zbližava i usrećuje

Nakon vrhunca mozak se topi u oksitocinu, tvari koja poboljašava raspoloženje, čini nas sretnima i emotivno povezanima. On također zna da se se*sualno zadovoljstvo skriva u razmjeni, pa je sretan samo onda kada ste i vi zadovoljeni.

5. Vi imate supermoći

Rijetke su žene koje mogu postići višestruke o*gazme, ali ipak riječ je o sposobnosti koja je rezervirana samo za nježniji spol. Da, zbog toga su ljubomorni, ali i zadivljeni vašim tjelesnim mogućnostima. Vaše tijelo je tajna koju žele detaljno otkriti. Dopustite im, piše portal “Zadovoljna”.

Pet tajnih užitaka muškarca kada žena doživi or*gazam

| Slider, Život i Stil |
About The Author
-