MUŠKARCI OBJASNILI: ‘EVO ZAŠTO VOLIMO STARIJE ŽENE’

Francuski predsjednik Emmanuel Macron i njegova 24 godine starija supruga jedan su od najpoznatijih parova s velikom dobnom razlikom, i to sa ženine strane, a zašto brojnim muškarcima odgovaraju žene starije od njih, reklo je 200 muškaraca za knjigu ”Starije žene, mlađi muškarci” autorice Felicije Brings.

 

 

Evo kakvi su bili komentari nekih od njih.

 

– Kad sam upoznao Karolinu, bili smo na zabavi kod prijatelja. Nisam tražio stariju ženu niti ona mlađeg muškarca, ali jednostavno se dogodilo.

 

Meni je bilo 39, a njoj 55 godina. Naša je veza jedinstvena jer se ne zasniva na seksu, već na povjerenju, poštovanju i ljubavi. U naših 25 zajedničkih godina, mi nismo imali nijedan ozbiljan problem i još uvijek smo jako sretni -, kaže 64-godišnji Paulo.

 

– Starije žene jednostavno imaju taj oštriji intelekt i to me privlači. Uživam u razgovoru s nekim tko je na takvom nivou komunikacije kakvu cijenim i kakvoj se divim.

 

Starije žene dobro poznaju same sebe. Imaju toliko toga za ponuditi i ne traže samo nekoga tko će biti dobar otac i izvor novca -, smatra 37-godišnji Nigel.

 

– Imam 24 godine i kad upoznam žene koje imaju više od 30, one su već sređene u životu i fokusirane. Znaju što žele i to je privlačnije od bilo kakvog izgleda -, kaže Dan, prenosi Index.hr.

 

Učiti od starijih žena voli i Vincent, koji kaže kako su lekcije koje može primiti od starije partnerice izazov kakvom ne može odoljeti.

 

– Emocionalna stabilnost je ono što mi treba i što mi može pružiti samo starija žena, bar prema mom iskustvu -, kaže 28-godišnji Fred koji svoju stariju partnericu smatra svojom najboljom prijateljicom.

Izvor: Hayat.ba

MUŠKARCI OBJASNILI: ‘EVO ZAŠTO VOLIMO STARIJE ŽENE’

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-