MUČNA BORBA SLAVNE GLUMICE: RAK SE VRATIO, ZAKAZANA DRUGA OPERACIJA

Nakon što je prošlo dvije godine od mastektomije, kada joj je odstranjena cijela dojka, američka glumica Shannen Doherty moraće pod hitno da se podvrgne novoj operaciji rekonstrukcija dojke.

 

 

Američka glumica podijelila je sa cijelim svijetom tužne vijesti koje se tiču njene zloćudne bolesti. Nakon dvije i po godine uporne borbe sa rakom dojke, kao i mnogobrojnih operativnih zahvata, ona se vratila u bolnicu, gdje čeka novu hiruršku operaciju – rekonstrukciju dojke.

 

Bivša zvijezda Beverli Hilsa podijelila je fotografiju iz bolničkog kreveta, sa majkom Rosom, koja joj daje ogromnu podršku.

 

 

– Volim te. Hvala što si uvijek uz mene. Pisala bih više ali pilule protiv bolova me uništavaju -, napisala je glumica ispod fotografije.

 

Podsjećamo, prije dvije i po godine glumici je dijagnostikovan rak dojke. Ona je tada dobro podnijela vijesti i najavila da će nastaviti da se bori protiv bolesti.

 

– Da. Imam rak dojke i trenutno sam na terapiji. Nastavljam da jedem pravilno, vježbam i budem pozitivna u životu. Zahvalna sam svojoj porodici, prijateljima i doktorima na podršci, i naravno, mojim obožavaocima koji stoje uz mene -, glumica je tada kazala.

 

U međuvremenu joj je urađena operacija mastektomije, a glumici je posebno teško palo kada je uzimala veličinu za svoje nove grudi, prenosi Superžena.

 

Nakon faze mirovanja i liječenja, a aprilu ove godine Dohety je kazala da se tumor vratio, ali da ostaje pozitivna uprkos lošim vijestima.

 

– Kao što svi znaju, sljedećih pet godina su najvažnije. Vraćanje se dešava stalno -, kratko je prokomentarisala, te naglasila da neće izgubiti pozitivan duh i da će nastaviti sa liječenjem.

Izvor: hayat.ba

MUČNA BORBA SLAVNE GLUMICE: RAK SE VRATIO, ZAKAZANA DRUGA OPERACIJA

| FOTO, Magazin, Slider |
About The Author
-