‘MOJ MALI JADNIČAK JE POVRIJEĐEN ZBOG PROIZVODA KOJI SVAKI RODITELJ IMA U KUĆI’: MAMA SE PROBUDILA PORED SINČIĆA SA STRAŠNOM RANOM NA LICU

Jutros sam se, kao i svakog drugog jutra, probudila pored svoje bebe. Ovog puta, nešto je bilo drugačije, i to zastrašujuće drugačije.

 

 

Tako svoju objavu počinje Kristen Milhone, mama iz Michigan.

 

Kako dalje kaže, primijetila je da joj dijete ima žulj veličine novčića na lijevoj strani lica, onoj na kojoj je i ležao.

 

Odmah sam pomislila da je u pitanju hemijska opekotina. Strpala sam ga u auto i krenula ka bolnici, usput razmišljajući šta je to moglo da mu prouzrokuje ovakvu ranu.

 

Razmišljala sam i razmišljala, ali sve što je bilo kraj njega bila je cucla varalica i ništa više. U glavi sam prevrtala sva upozorenja koja sam čitala u knjigama, novinama, na društvenim mrežama. Međutim, nikako nisam mogla da se sjetim bilo čega osim cucle.

 

Nakon što smo ušli u ordinaciju i nakon detaljnog pregleda, ljekar je ustanovio da je opekotina od cucle!

 

Naime, dok se Jack prevrtao po krevetu, nekako je uspio da legne na cuclu i stvori vakuum između lijeve sljepoočnice i zadnjeg dijela cucle. I zaista, prečnik rane i cucle su se savršeno poklapali.

 

Moj mali jadničak sada je povrijeđen zbog proizvoda koje milioni koriste i vjeruju mu. I na sve to, povrijeđen je iako smo proizvod koristili u skladu sa preporukama i uputstvima.

 

Budući da trenutno tražimo novu odgovarajuću cuclu, ove koje imamo koristit ćemo zbog nužde, ali samo dok možemo da posmatramo šta se dešava.

 

Čim nađemo odgovarajuću zamjenu, ove koje imamo lete u smeće – zaključuje na kraju mama u svojoj Facebook objavi.

Izvor: Hayat.ba

‘MOJ MALI JADNIČAK JE POVRIJEĐEN ZBOG PROIZVODA KOJI SVAKI RODITELJ IMA U KUĆI’: MAMA SE PROBUDILA PORED SINČIĆA SA STRAŠNOM RANOM NA LICU

| Slider, Život i Stil |
About The Author
-