MEGHAN MARKLE JE UPRAVO PREKINULA SVAKI KONTAKT NAJDRAŽOM OSOBOM: SVE MU JE OPRAŠTALA, ALI PREKO OVOG KIKSA NIJE MOGLA DA PREĐE

Transformacija Meghan Markle iz osrednje glumice u otmjenu princezu koju čitava planeta sa zanimanjem prati, sama po sebi bila je veoma nezgodna, a trebalo izdržati pritisak i pravila stroge britanske monarhije…

 

 

No, čak i onda kada je novopečena vojvotkinja uspjela da se izbori sa novim zadacima i obavezama, i uspješno uskoči u novu ulogu, na put joj je stao ni manje ni više nego njen rođeni otac!

 

Naime, Thomas Markle je kćerki priredio nekoliko skandala, među kojima je prednjačila prodaja lažnih paparaco fotografija magazinima, kao i otkazivanje dolaska na vjenčanje u posljednji trenutak.

 

No, tu nije bio kraj ispadima i kiksevima ovog čovjeka, toliko vidno željnog pažnje ili novca, oni su se nastavili – nedavno je u intervjuu u emisiji “Good Morning Britain” otvoreno pričao o odnosu Meghan i Harryja, a čak je bez zadrške govorio o političkim stavovima svog zeta, iako je opšte poznato pravilo da britansko plemstvo nikada ne iznosi svoje mišljenje o politici, prenosi Blic.

 

Izgleda da je ovo ipak bila kap koja je prelila čašu, jer je izvor blizak kraljevskom paru otkrio da ni Meghan ni Harry više ne razgovaraju sa gospodinom Markle.

 

Navodno je novopečena vojvotkinja izgubila povjerenje u oca i da osjeća da više ništa ne može u tajnosti da mu kaže.

 

 

Thomas je priznao da kćerki nije najavio svoj intervju, ali takođe je istakao da se nadao da neće reći ništa što bi ih uvrijedilo i da očekuje da će i oni “poštovati njegova osjećanja”.

 

– Veoma je uzrujan zbog toga što ne komuniciraju.

 

Prije vjenčanja su on i Meghan imali vezu. Sa Harryjem je mnogo razgovarao nakon vjenčanja, ali od intervjua nisu progovorili ni riječ.

 

Nadao se da će doći da ga posjete, ali ništa od toga – rekao je jedan od njegovih prijatelja.

Izvor: Hayat.ba

MEGHAN MARKLE JE UPRAVO PREKINULA SVAKI KONTAKT NAJDRAŽOM OSOBOM: SVE MU JE OPRAŠTALA, ALI PREKO OVOG KIKSA NIJE MOGLA DA PREĐE

| Magazin, Slider |
About The Author
-