Marija Šerifović otkrila ko će biti specijalni gost na koncertu u Sarajevu

Veliki koncert srbijanske pjevačice Marije Šerifović, koji je pomjeren za nedjelju, održat će se na stadionu ”Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu. Jedna od gošći koncerta bit će i njena kolegica Jelena Karleuša.

 

 

Marija Šerifović se svojim fanovima obratila putem Instagrama i poručila da je dugo razmišljala hoće li imati gosta na koncertu na Koševu te je shvatila da to može biti samo Jelena Karleuša.

 

 

– Kada sam odlučila da imam gosta, shvatila sam da to može biti samo ona. Jer znam koliko je volite! Dakle, u nedjelju je specijalna gošća na Koševu Jelena Karleuša – poručila je svim fanovima Marija Šerifović.

 

Pjevačica, ali i regionalna zvijezda Instagrama, koju prati 1,7 miliona osoba na ovoj društvenoj mreži, veoma je popularna širom zemalja bivše Jugoslavije, a ujedno je i prijateljica Marije Šerifović, što predstavlja dodatni razlog da se JK pojavi pred publikom na najvećem stadionu u Bosni i Hercegovini.

 

Pripreme za koncert koji će biti održan 1. jula na stadionu ”Asim Ferhatović Hase” uveliko traju i već se traži ulaznica više.

Izvor: Avaz.ba

Marija Šerifović otkrila ko će biti specijalni gost na koncertu u Sarajevu

| Magazin, Slider |
About The Author
-