Majka nije htjela objaviti fotografiju sa kćerkom zbog jednog detalja

Majka Olivija Vajt (Olivia White) (28) privukla je pažnju javnosti jednom fotografijom koju je objavila na Instagramu, a koju na početku nije htjela pokazati javnosti zbog detalja koji je mrzila.

 

 

Ova mlada majka, inače poznata blogerica iz australskog Melburna, prvo je bila u strahu što će ljudi reći ako objavi fotografiju s plaže sa svojom kćerkom, no onda se ipak odlučila na taj potez.

 

– Nisam fotografiju objavila dok smo bili na ljetovanju jer mi se nije sviđalo kako mi izgleda stomak. Koliko god se trudila biti samouvjerena i pozitivna u vezi s tim kako izgledam, nikada ne možeš biti sasvim zadovoljan sam sa sobom – rekla je ona.

 

No, onda je odlučila objaviti fotografiju zbog svih drugih žena kako bi im pokazala da se ne trebaju sramiti svoga tijela.

 

– Samo se moramo svakoga dana podsjećati da smo predivne, bez obzira na to pokušavaju li drugi ili vaš mozak uvjeriti vas da mislite drukčije. Ovo je lijepi trenutak između mene i moje kćerke, sjećanje koje želim pamtiti zauvijek i ništa to ne može uništiti – priznala je ova majka dvoje djece te svojom iskrenošću zadivila mnoge.

 

Izvor: Avaz.ba

Majka nije htjela objaviti fotografiju sa kćerkom zbog jednog detalja

| Slider, Život i Stil |
About The Author
-